The Best bookmaker bet365

Menu

Sunt de partea lui Big Brother

De curând a fost postat pe Youtube un filmuleţ cu nişte tineri şoferi care se ocupau cu şicanele în trafic. Evenimentul s-a petrecut la Piteşti, în urmă cu aproximativ o săptămână.

Cel mai inspirat a fost şoferul şicanat, care a filmat întreaga scenă.

De aici se poate trage o concluzie. A monta camere de luat vederi pe străzile unui oraş nu este nicidecum o decizie care ştirbeşte libertatea oamenilor, dimpotrivă, le asigură securitatea. 

Gestul autorităţilor de a surprinde viaţa cotidiană a cetăţenilor pe camere de luat vederi nu are nimic în comun cu teoriile conspirativiste (gen Ochiul-care-vede-tot sau Big Brother), dar ar putea fi reglementat juridic, în aşa fel încât imaginile surprinse de camerele autorităţii publice să devină probe în instanţă pentru diverse abuzuri, contravenţii sau infracţiuni.

Gândiţi-vă că nu toţi şoferii care pot fi victimele şicanelor din trafic au pe bord o cameră de luat vederi!

Probabil că o asemenea măsură ar reduce nivelul de infracţionalitate în aglomerările urbane. Şi este sigur că ar dispărea conceptele de declaraţie mincinoasă sau mărturie mincinoasă, imaginile fiind singurele care vorbesc.  

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU