The Best bookmaker bet365

Menu

Degeaba îi băgaţi la PUŞCĂRIE, dacă nu le confiscaţi AVERILE FURATE!

Mie îmi place tot circul ăsta al arestărilor. 

Dă prostimii senzaţia că morala s-a pogorât din tratatele academice direct pe pământ - şi apoi la televizor. Da, îmi plac arestările, fiindcă e chiar funny să vezi câte un mahăr obişnuit să-l pupe toată lumea în cur, luat de ceafă şi înghesuit în dubă, dar nu sunt atât de prost să nu captez, cu vârful nasului, aroma plasticoasă de show

Un mare show al "dreptăţii" şi al "justiţiei" a început în România. Un spectacol numai bun să dezamorseze, cât de cât, frustrarea post-revoluţionară a românilor care au rămas cu degetul în fund şi care se uită a pagubă la jmecherii din fosta securitate şi la copiii lor cum au privatizat o fabrică de stat, falimentând-o rapid, din incapacitatea de a înţelege dinamica pieţei şi fiindcă s-au lăcomit la profituri mari. Sau cum fel de fel de beizadele analfabete s-au infiltrat în corporaţii şi le căpuşează din greu, basculând bugetele unor departamente întregi în firmele "de casă". (Nu ştiaţi că aşa merg lucrurile? Aflaţi acum.)

În ochii unui român simplu care se uită seara la televizor şi îşi vede patronul încătuşat, pare foarte OK tot ce se întâmplă. 

"Nenorocitul dracului, numai eu ştiu cât a furat, cât de prost ne-a plătit şi ce incapabil este!" - îşi spune bietul om, răcorindu-se cu show-ul.

Dar nimeni nu-i spune, cu subiect şi predicat, că puşcăria nu e suficientă. 

Nu, nu e destul să cobori din lux şi să dormi pe pat de cazarmă. Nu e destul să fii ţinut departe de porţelanuri şi să mânănci din gamele de inox. Şi nu e destul să faci pipi la buda turcească, tu obişnuit fiind cu băi parfumate. 

Iată de ce!  

Licheaua îmbrăcată în costum Armani a avut grijă să-şi treacă averea pe numele copiilor sau - dracu' să-o pieptene! - al interpuşilor de încredere. De la imobile şi conturi, până la acţiuni şi companii. 

Ei bine, în cazul ăsta, puşcăria nu face nici două parale. Până nu i se confiscă tot avutul pe care nu poate să-l justifice, este în van atât clinchetul cristalin al cătuşelor, cât şi spectacolul mediatic. 

De unde ai tu 1 miliard de euro în diverse conturi? De unde ai kilograme de aur şi platină? De unde ai avut bani să atârni pe pereţi Picasso, Klimt sau Dali? Justifică! Arată facturi, arată chitanţe, arată tot sitemul contabil din care să reiasă că profitul tău, obţinut cinstit, justifică toate astea! Nu poţi? Atunci...

Să fim realişti, 3 ani de puşcărie şi, apoi, întoarcerea într-un paradis furat nu e chiar dreptate. Sunt unii cu şoriciul atât de gros, încât condiţiile de penitenciar îi lasă indiferenţi. Ăştia sunt imuni la pedeapsă şi, mai ales, la reeducare. 

Domnilor, faceţi-ne să credem că morala chiar a coborât pe pământ, de acolo, din tratatele academice! 

Confiscaţi averile care nu pot fi justificate! 

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk