The Best bookmaker bet365

Menu

SIMPOZION: “NU abuzului – DA drepturilor copilului”

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş, în parteneriat cu Asociaţia  Sprijin pentru Viaţă”, Asociaţia “Sf. Spiridon şi Irina”  şi Asociaţia “Niciodată Singur - Mereu Împreună”, organizează marţi, 19 noiembrie 2013, la Sala mare a Consiliului Județean Argeș, începând cu ora 9.00, seminarul cu tema “NU abuzului – DA drepturilor copilului”, editia a IV-a, eveniment prilejuit de marcarea zilelor de 19 noiembrie – Ziua Mondială de Prevenire a Abuzului asupra Copiilor şi 20 noiembrie – Ziua Universală a Drepturilor Copilului.

Scopul evenimentului este de a promova importanţa familiei pentru dezvoltarea bio-psiho-socială a copilului, precum şi de a implica activ instituţiile publice, autorităţile administraţiei publice, societatea civilă, mass-media etc., în asigurarea protecţiei şi promovării drepturilor copilului, inclusiv în prevenirea şi combaterea violenţelor de orice fel îndreptate împotriva copilului şi a violenţei în familie, în contextul noilor reglementări legale in materie.

Evenimentul are un caracter formativ - informativ pentru specialiştii cu atribuţii în domeniul protecţiei şi promovării drepturilor copilului, a prevenirii şi combaterii violenţei asupra copilului şi violenţei în familie, cu precădere pentru asistenţii sociali/persoanelor cu atribuţii de asistenţă socială din cadrul primăriilor şi a unităţilor sanitare din judeţul Argeş, respectiv pentru  lucratorii de poliţie din cadrul unităţilor de poliţie din mediul urban.

Vor participa reprezentanţi ai autorităţilor şi instituţiilor publice cu responsabilităţi în asigurarea protecţiei şi promovării drepturilor copilului, reprezentanţi ai ONG-urilor, specialişti din domeniul protecţiei copilului, educaţiei şi sănătăţii, alţi specialişti, mass-media.

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU