The Best bookmaker bet365

Menu

OFICIAL! Renault nu pleacă! A investit peste 2 miliarde de euro pentru modernizarea aparatului industrial!

Toate discuţiile politice dintre Victor Ponta şi Traian Băsescu, legate de plecarea Dacia din România sunt limpezite de un comunicat de presă al constructorului francez de automobile.

Redăm integral acest comunicat:

"Renault nu are intenția să părăsească România. România este o țară importantă pentru Renault. Renault a investit peste 2 miliarde de euro pentru modernizarea aparatului industrial, dezvoltarea gamei de produse și pentru crearea în România a unui lanț complet de construcție a unei mașini:  de la design, inginerie, fabricație, la vânzare și post-vânzare. În fiecare zi, 350 de camioane ale Dacia și ale furnizorilor noștri parcurg traseul Pitești - Arad.

Prioritatea noastră pentru 2014 este relansarea pieței auto de vehicule noi din România. Evoluția infrastructurii rutiere, care permite reducerea întârzierilor de aprovizionare și livrare, va fi determinantă pentru proiectele noastre viitoare."

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU