The Best bookmaker bet365

Menu

Iani Popa: Dan Şova să nu mai ignore autostrada Piteşti-Sibiu!

Subiectul autostrăzii Piteşti-Sibiu a stârnit adevărate „pasiuni” pe scena politică argeşeană, fiind un proiect de care judeţul Argeş depinde în vederea oportunităţilor de investiţii şi implicit în vederea creării de locuri de muncă.

În conferinţa de presă ţinută astăzi la Curtea de Argeş, iată ce a declarat Iani Popa, senator PNL de Argeş. 

"Tot mai mulţi politicieni îşi dau cu părerea despre acest proiect, dacă va fi sau nu făcută această autostradă, însă eu spun un lucru: este imperios necesar construirea ei, nu în 2020, ci imediat! 

Împreună cu colegii mei parlamentari am formulat numeroase întrebări pe acest subiect şi am solicitat domnului ministru Dan Şova să explice de ce este mai importantă construirea tronsonului de autostradă Bucureşti – Alexandria decât cel Piteşti – Sibiu! 

Domnul ministru Dan Şova ar trebui să nu ignore acest proiect, să gândească şi să găsească soluţii pentru urgentarea construcţiei.

Din nou asistăm la iniţierea proiectelor/programelor după criteriul importanţei baronilor în Guvern, nu în interesul cetăţeanului. 

Eu reprezint oamenii din Curtea de Argeş care au votat sau nu USL, dar şi pe cei care nu au votat deloc, iar semnalele pe care le am de la cetăţeni mă obligă să am un punct de vedere ferm şi nu pot trece cu vederea la această metodă de „campanie electorală” implementată de unii baroni cu influenţă pe lângă premierul Victor Ponta. 

Aici invit toţi parlamentari de Argeş, fie ei de la USL sau de la alte partide să facă demersuri în această direcţie."

"Am cerut deschiderea pe o perioadă mai lungă a Transfăgărăşanului"

Cât priveşte accesul pe Transfăgărăşan, Iani Popa a declarat:

"Am întrebat pe domnul ministru Dan Şova referitor la posibilitatea deschiderii Transfăgărăşanului pe o perioadă mai lungă de timp. 

Am solicitat să analizeze posibilitatea ca acest drum să fie deschis circulaţiei pentru o mai mare perioadă de timp. 

Dacă acest drum ar fi practicabil în condiţii bune pe o perioadă mai lungă de timp, ar conduce inevitabil la atragerea unui număr mai mare de turişti pe plan regional şi nu numai.  

Am solicitat ministrului Şova să analizeze posibilitatea pentru diminuarea perioadei în care Transfăgărăşanul este închis, să găsească soluţii pentru adaptarea şi reabilitatea acestui tronson la nivelul celor existente în Uniunea Europeană."

 

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU