The Best bookmaker bet365

Menu

A avut loc Consiliul de Coordonare al PDL Argeş. Cătălin Teodorescu a prezentat raportul de activitate al Biroului Permanent Judeţean

Sâmbată, 15 februarie 2014, s-a întrunit, în Aula Magna a Universităţii Constantin Brancoveanu din Piteşti, Consiliul de Coordonare Judeţean al PDL Argeş.

La şedinţă au participat 350 de persoane, fiind convocaţi, conform Statului şi Regulamentului PDL, toţi aleşii locali ai partidului împreună cu membrii de drept şi Biroul Permanent Judeţean.

A fost supusă aprobării ordinea de zi, după care preşedintele PDL  Argeş, deputatul Cătălin Teodorescu a prezentat raportul de activitate al BPJ. 

În timpul dezbaterilor  au fost adoptate prin vot de către CCJ următoarele decizii:

* Validarea domnului Sever Pahonţu în funcţia de preşedinte al Comisiei de Revizie şi Control a PDL Argeş.

* Constituirea Ligii Aleşilor Locali, cu următoarea structură de conducere: preşedinte Virgil Baciu, preşedinte executiv Liviu Florian Nastase, vicepreşedinţi – Nicolae Barbu, Dragoş Boncea, Gheorghe Drăgan şi Gheorghe Purcaru. Tot acum au fost desemnaţi şi cei şase secretari regionali.

* Excluderea din PDL Argeş a consilierului judeţean Gabriel Bratu, a consilierului local din Mărăcineni Vişan Gheorghe şi a consilierului local din Valea Danului Nica Vasile.  78% din cei prezenţi au votat pentru excludere.

* Desemnarea, ca interimari, a patru prim-vicepreşedinţi de colegiu: Dorin Voicu, Doru Georgescu, Daniel Vlădău şi Adrian Dobrescu

Şedinţa Consiliului de Coordonare Judeţean al PDL Argeş a fost un bun prilej pentru aleşii locali de a intra în dialog cu conducerea partidului, de a dezbate situaţia şi evenimentele din viaţa partidului, iar starea de spirit în care s-a desfăşurat Consiliul de Coordonare Judeţean a demonstrat că PDL Argeş se află pe un drum ascendent. 

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU