The Best bookmaker bet365

Menu

Tineretul Social-Democrat are un nou sediu

TSD Argeș a inaugurat astăzi, 19 februarie 2014, noul sediu din Bulevardul Republicii, în prezența europarlamentarului Cătălin Ivan, purtător de cuvânt al PSD, a deputatului Mihai Sturzu, președinte TSD și a membrilor conducerii PSD Argeș. 

La conferința de presă prilejuită de lansarea noului sediu care va reprezenta atât sediul județean al TSD, cât și cel al organizației municipale a TSD Pitești, Georgiana Drăghici a afirmat că acest sediu este o promisiune îndeplinită.

“Este pentru prima oară după 1990 când organizația de tineret județeană și cea municipală Pitești vor funcționa sub aceeași cupolă. Suntem bucuroși că la doar câteva luni după ce am promis că vom avea un sediu comun, am reușit să transformăm această promisiune în realitate. Îi așteptăm alături de noi pe tinerii social-democrați. Ne așteaptă o perioadă plină, vin alegerile europarlamentare și avem foarte multe lucruri de făcut împreună”, a menționat liderul tinerilor din Argeș.

Atât Mihai Sturzu, cât și Cătălin Ivan au felicitat organizația TSD Argeș pentru modul exemplar în care s-au organizat, spunând mai în glumă mai în serios că nici organizația de tineret de la București nu are un sediu atât de mare și de frumos. F

La evenimentul găzduit de Georgiana Drăghici, președintele TSD Argeș, au mai participat Gabriel Petrea, secretarar general TSD, Claudia Țapardel, candidat PSD la europarlamentare, vicepreședintele CJ Argeș, Florin Tecău, primarul municipiului Pitești, Tudor Pendiuc, președinte executiv PSD Argeș, precum și parlamentarii Mircea Drăghici, Simona Bucura Oprescu, Radu Vasilică, Constantin Tămagă și Gheorghe Marin.

 

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU