The Best bookmaker bet365

Menu

Pensionarii PDL Argeş şi-au ales conducerea

În data de joi, 27 februarie 2014, Restaurantul Monte Carlo din cartierul Trivale a gazduit doua evenimente importante ale organizatiei de pensionari a PDL. 

Astfel, s-au constituit BPL Pitesti si BPJ Arges al OPV 3.

La şedinţă au participat 200 de delegati din Pitesti si din judet, care au primit in randul lor reprezentanti ai PDL de la nivel central si din conducerea judeteana a PDL Arges. 

La Consiliul de Coordonare Local si la Consiliul de Coordonare Judetean al OPV3 au participat presedintele PDL Arges, Catalin Teodorescu, secretarul general, Dan Bica, presedintele PDL Pitesti, Mihai Tudor, presedintele OF PDL Arges, Olimpia Doru, presedintele OF PDL Pitesti, Catalina Dumitrascu, iar de la centru a fost prezent presedintele organizatiei nationale de pensionari a PDL, Ion Nastea. 

Dupa finalizarea procedurii de votare, pensionari si-au desemnat noile structuri de conducere. Organizatia Pitesti i-a acordat votul de incredere doamnei Melania Tarnovetchi, iar doamna Dorina Stanciu a fost reconfirmata pentru inca un mandat in fruntea organizatiei judetene.

Finalul evenimentului a fost punctat printr-o petrecere reusita a organizatiei de pensionari, ai carei membri au petrecut si au socializat impreuna cu liderii partidului. 

 

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU