The Best bookmaker bet365

Menu

Georgiana Drăghici: Copiii aflaţi în dificultate au devenit MICII AGRICULTORI

Membrii TSD Argeş şi micuţii de la Complexul de servicii comunitare pentru copilul în dificultate ”Sfinții Constantin și Elena” din Pitești au muncit sâmbătă împreună pentru a pune la punct o grădină de legume chiar in curtea institutiei.  Acţiunea a fost organizată de TSD Argeș, cu sprijinul directorului DGASPC Argeș, Adrian Macovei și al preotului Decebal Floroaica, un inimos promotor al acţiunilor de binefacere. La eveniment a fost prezent şi liderul CJ Argeş, Florin Tecău. 

În locul unui spaţiu viran, copilaşii au acum la dispoziţie o grădină de legume, frumos amenajată cu foişor, grad de împrejmuire, unelte de plantat şi tot ce este necesar pentru grădinărit.

Micuţii au plantat alături de tinerii social-democraţi: varză albă, varză roşie, praz, spanac de toamnă, castraveciori de toamnă, pătrunjel, leuştean, ţelină şi au fost încântaţi să se ocupe de plante, sa le ude şi să se implice în această acţiune. 

Preşedintele TSD Argeş, Georgiana Drăghici a precizat: “Ne-am propus să le oferim câteva ore din timpul nostru micuților mai puţin norocoşi şi să interacționăm cu ei prin activități desfășurate în aer liber. Au avut ocazia sa facă treabă, să lucreze în aer liber şi unii, chiar au spus că atunci când vor părăsi centrul, la majorat s-ar putea ocupa de grădinărit. Sunt copii care au nevoie de atenţie, de exemple şi de foarte multă implicare. Colegii din cadrul TSD Argeş s-au mobilizat foarte bine şi împreună vom repeta acest gen de activităţi, bazate pe spirit civic şi mai ales, pe suflet.”

La final, hărnicuţii au fost răsplătiţi cu diplome de “Mici agricultori” şi au fost premiaţi cu dulciuri sănătoase şi fructe de sezon. 

Preşedintele CJ Argeş, Florin Tecău s-a declarat încântat de evenimet: „Am petrecut momente frumoase, am învăţat lucruri noi, am povestit despre beneficiile consumului de legume și fructe și m-am bucurat că împreună cu tinerii social-democraţi am adus zâmbete pe chipurile unor copii în dificultate.

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU