The Best bookmaker bet365

Menu

Mircea Drăghici: Acordul de parteneriat între Grupul Școlar Industrial Construcții de Mașini Mioveni și Dacia Renault, pe ultima sută de metri

Deputatul PSD Mircea Drăghici, consilier onorific al prim - ministrului Victor Ponta pe probleme ce țin de industria auto, anunță faptul că, imediat ce acordul de parteneriat dintre Grupul Școlar Industrial Construcții de Mașini Mioveni și Grupul Dacia – Renault va fi agreat de toate părțile, acesta se va semna în deschiderea unei ședinței de Guvern, la Palatul Victoria.

“Dezvoltarea unui consorțiu de învățământ profesional și tehnic specializat pe platforma de la Dacia, prin acordul dintre Grupul Școlar Industrial Construcții de Mașini Mioveni și Grupul Dacia Renault, reprezintă un demers extrem de important, atât pentru viitorul profesional al elevilor din învățământul tehnic, cât și pentru angajator, respectiv pentru compania Dacia. Avantajele implementării acestui tip de învățământ dual, în care tinerii vor putea efectua practică în cadrul uzinelor de la Dacia, sunt multiple: locuri de muncă sigure pentru tineri, angajați bine pregătiți și implicit beneficii economice la nivel micro și macro. 

În funcție de celeritatea cu care părțile vor cădea de acord asupra termenilor acordului de parteneriat, acesta ar putea să fie semnat chiar și la debutul ședinței de Guvern de săptămâna viitoare sau în perioada imediat următoare”, a afirmat Mircea Drăghici.

Discuțiile s-au purtat într-un cadru informal, prilejuit de acțiunile desfășurate la Comitetul Executiv al Partidului Social – Democrat, care au avut loc în perioada 29 – 30 iunie 2014 la Orăștie.

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU