The Best bookmaker bet365

Menu

Până la urmă preoţii s-au implicat. SINISTRAŢII sunt singurii care pot să judece cât de mult!

Aşa cum scrie pe site-ul Eparhiei Argeşului, "Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, prin Protoieria Pitești, vine în ajutorul multor familii afectate de inundații din Argeș. Ajutoarele au mers în localitățile parohiilor: Bascov, Valea Ursului, Drăganu, Drăguțești, Sămara și au constat în alimente de bază, apă, haine, paturi, dar și icoane."

Tocmai ce scrisesem un articol pe DEZBATEREA.RO despre neimplicarea bisericii în viaţa celor care au avut de suferit de pe urma inundaţiilor.

Ne bucurăm să aflăm că, totuşi, suferinţa sinistraţilor nu le-a rămas indiferentă preoţilor. Articolul de pe site-ul Eparhiei este foarte scurt, aşa că prea multe detalii nu putem da. În schimb îl vom transcrie pe tot, ca să-l citiţi şi d-voastră, în cazul în care nu veţi vizita respectivul site:

"Văzând durerea și marea de lacrimi care picurau din ochii sărmanilor oameni tocmai în apele care le-au stricat toată agoniseala de o viață, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, prin Protoieria Pitești, vine în ajutorul multor familii afectate de inundații din Argeș. Ajutoarele au mers în localitățile parohiilor: Bascov, Valea Ursului, Drăganu, Drăguțești, Sămara și au constat în alimente de bază, apă, haine, paturi, dar și icoane. La îndemnul preoților slujitori din aceste zone, alături de autorități au venit și mulți enoriași să ajute gospodăriile inundate, la îngrijirea curţilor dar şi a bisericilor. Ajutoare pentru cei afectați de inundații din Argeș Preoţii sunt alături de sinistraţi nu numai fizic, ci şi duhovnicește, încurajându-i și așternându-le o picătură de liniște în suflete prin vorbe de întărire. Fiecarea familie greu încercată a primit și câte o icoană, unii neavând unde să le așeze, le țineau în brațe. Rugăm pe Bunul Dumnezeu să se milostivească asupra noastră și să ne dăruiască putere pentru a putea ajuta într-un mod concret dar și spiritual, mai mulți semeni aflați în nevoi."

 

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU