The Best bookmaker bet365

Menu

91 de argeseni au o noua sansa!

91 de persoane (şomeri tineri, şomeri vârstnici, şomeri de lungă durată, persoane inactive) din judetul Arges isi vor gasi un loc de munca dupa absolvirea cursurilor de : sudor electric, lucrator in structuri pentru constructii, îngrijitoare copii, îngrijitoare bătrâni la domiciliu, lucrător in comert. Toate acestea sunt posibile prin Proiectul cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 INVESTESTE IN OAMENI. 

Asociatia Euroclasstraning impreuna cu SC Precon SRL, vor derula in Arges, incepand cu luna februarie un program integrat de consiliere, mediere şi orientare profesională, prin diagnoza şi corelarea aptitudinilor/competentelor existente, ale celor ce se pot dobândi prin formare profesională continuă. 

Cursantii vor beneficia de : 

PREGATIRE PROFESIONALĂ de înaltă calitate

DIPLOMĂ recunoscută de Ministerul Muncii şi Ministerul Învăţământului

PARTICIPARE GRATUITĂ la cursuri

TRANSPORT GRATUIT la/de la locaţia unde are loc cursul

DOUĂ MESE PE ZI pe perioada cursurilor

subvenţie de 150 LEI/LUNAR/cursant

Managerul de proiect, Emil Culcica, declara ca valoarea totala eligibila a proiectului conform contractului de finantare este de 14.747.343,67 RON din care finanţarea nerambursabilă: 14.009.976,49 RON.

Proiectul : “Meseria – bratara de aur” ID126307 are ca obiectiv general facilitarea accesului pe piaţa muncii a 1.000 de persoane din grupul ţintă al proiectului (şomeri, şomeri de lungă durată, persoane inactive, persoane în căutarea unui loc de muncă) în vederea creşterii ratei de ocupare din Regiunile Bucureşti-Ilfov şi Sud-Muntenia în vederea creşterii ratei de ocupare în aceste regiuni.

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU