The Best bookmaker bet365

Menu

CURSURI ADAPTATE CERINŢELOR ZONEI – SOLUŢIILE ANGAJATORILOR DIN PRAHOVA

Campania " Acceptă-mă! Acces şi egalitate pe piaţa muncii" a ajuns şi la angajatorii din Prahova. În cadrul celei de a 4 a  conferinţa interactiva, reprezentanţii RU EUROPE  în parteneriat cu Direcţiile de Asistenţă Socială şi protecţia Copilului Argeş şi Galaţi, Fundaţia Lumină în Suflet din Piteşti şi Centro de Estudios Infer din Spania au accentuat necesitatea creării de locuri de muncă pentru grupurile vulnerabile: persoane cu dizabilitati, persoane de etnie Roma si tineri peste 18 ani care au parasit sistemul de protectie.

Rolul important pe care il au autoritatile locale in acest demers a determinat prezenta la aceasta intalnire a 23 de  factori de decizie. Managerii hotelurilor si pensiunilor prezenti la conferinta in numar mare au subliniat importanta cursurilor de formare si au multumit solicitantului proiectului pentru initiativa. 

Violeta Gatej, project manager al Complexului Eden din Predeal a declarat: 

“Managerii complexului nostru au varste foarte fragede iar studiile facute i-au determinat sa vina cu noi tehnici de abordare a problemei. Pentru ca aveam nevoie de forta de munca bruta si de fiecare data persoanele angajate paraseau posturile dupa cateva zile, ne-am transformat in consilieri vocationali si am schimbat Dizabilitatea in Abilitate!” 

Directorul Centrului Cultural „Aurel Stroe” Busteni, domnul Constantin Spurcaciu a expus faptul ca prin cultura a reusit sa modeleze tinerii care au parasit centrul de plasament din Busteni.

Organizatorii au prezentat avantajele legislative pentru cei care oferă locuri de muncă persoanelor vulnerabile, dorind astfel să creeze o atitudine pozitivă faţă de muncă şi formarea profesionala continuă a acestor grupuri. 

De altfel, conferinţa face parte din proiectul “ADAPT - Dreptul la Egalitate şi Acces pe Piaţa muncii", proiect cofinanţat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. În cadrul proiectului vor fi instruite 780 de persoane ce aparţin grupurilor vulnerabile  prin organizarea a 34 cursuri de calificare de nivel 1, 2 si 3. De asemenea,  114 persoane vor fi instruite prin programe dedicate profesionalizării personalului de specialitate, acestea fiind dedicate atât grupurilor în risc de excluziune socială,  cât şi personalului angajat în sectorul serviciilor sociale, voluntarilor şi personalului organizaţiilor societăţii civile.

Campania face parte din proiectul de tip strategic, multiregional, intitulat   “ADAPT:Dreptul la EgAlitate şi Acces pe Piaţa muncii”, POSDRU/165/6.2/S/141595, proiect desfaşurat prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, ”INVESTEŞTE ÎN OAMENI ! ”, Axa prioritară nr. 6 : „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniu Major de Intervenție 6.2 : ’’Îmbunătăţirea accesului şi a participării grupurilor vulnerabile pe piaţa muncii’’.

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU