The Best bookmaker bet365

Menu

Ce o întreabă Mircea Drăghici pe Lucia Ana Varga?

Adresată:Doamnei Lucia Ana VARGA

Ministrul delegat pentru Ape, Păduri și Piscicultură

De către:Deputat Mircea Gheorghe DRĂGHICI 

Grupul parlamentar PSD

Circumscripţia electorală nr. 3 ARGEŞ  

Colegiul uninominal nr. 2

Referitor la: Tăierile ilegale de pădure din Judeţul Argeş

Stimată Doamnă Ministru,

Situaţia tăierii ilegale a peste 900 de hectare de pădure dintr-o zonă de protecţie din Judetul Argeş a fost intens prezentată de presa locală şi naţională. Fără îndoială că cei care sunt vinovaţi de această crimă asupra mediului înconjurător vor suporta rigorile legii. Controlul efectuat săptămâna trecută este un pas important în depistarea celor care au defrişat păduri fără nici un fel de respect faţă de lege. 

Felicitându-vă pentru reacţia fermă şi promptă şi pentru profesionalismul Dumneavoastră în acest caz, îmi exprim convingerea că veţi găsi cele mai bune soluţii de remediere a situaţiei, aşa cum este şi Hotărârea de Guvern prin care doriţi reorganizarea şi restructurarea inspectoratelor silvice.

În acest sens, vă rugăm, Doamnă Ministru, să ne comunicaţi care este calendarul elaborării, dezbaterii şi adoptării Hotărârii de Guvern mai sus menţionate.

Vă mulţumesc!

Solicit răspuns scris.  

Cu deosebită consideraţie,

Mircea Gheorghe DRĂGHICI

Chestor al Camerei Deputaţilor

 

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU