The Best bookmaker bet365

Menu

Carmen Arsene, mai lasă-ne în pace cu maidanezii! Vrem să scăpăm de ei!

În 20 de ani, Tudor Pendiuc a avut o sută de mii de idei proaste - şi una bună. Aia când a zis că dă 5,10 lei persoanelor care prind câini bagabonzi şi-i aduc într-o "zonă tampon".

Nu ştim cum naiba a calculat edilul fix suma de 5, 10 lei. E ultimul detaliu care ne interesează. Nici "zona tampon" nu ştim ce e. Probabil e un fel de purgatoriu al câinilor, în drumul lor spre paradis. Dar hai să recunoaştem că o târlă de boschetari şi-ar fi găsit un job pe măsura lor. Ar fi prins javre, i le-ar fi adus lui Pendix la birou şi ar fi luat câţiva lei - să-şi cumpere vodcă la pet. Era rău? Nu era.

Numai că a apărut o distinsă doamnă, Carmen Arsene. Dumneaei apare mereu când vine vorba de câini. Probabil fenomenul apariţiei acestei doamne se întâmplă pentru că este preşedintele Federaţiei Naţionale pentru Protecţia Animalelor (FNPA). Ei bine, dacă Arsene ar fi apărut şi ar fi tăcut din gură, nu era nimic. Dar ea a apărut şi a vorbit. Şi ce credeţi că a spus?

A spus aşa: "Atragem atenţia Primăriei Piteşti că există un contract în vigoare cu Asociaţia Ute Langenkamp care deţine şi gestionează adăpostul Zmeura. Contractul, prin care întreaga activitate de gestionare a câinilor comunitari se face de către acesta, este valabil până în 24 ianuarie 2014."

Adică toate javrele sunt în gestiunea asociaţiei - şi n-are voie nimeni să se atingă de ele. Madam Arsene, păi dacă lucrurile stau aşa, te întreb eu omeneşte: dacă o javră mă muşcă, iar javra aia e în gestiunea asociaţiei din contract, cine e responsabil pentru muşcătură? Încă ceva: mătăluţă ştii că spitalele nu prea au ser antirabic? Păi, dacă ştii, roagă-te la bunul Dumnezeu al Javrelor să nu aibă loc vreun transfer de turbare de la javră la om. Plus că ar trebui să te gândeşti - când ai timp - că nişte bieţi boschetari ar fi făcut nişte bănuţi din prinderea maidanezilor.         

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU