The Best bookmaker bet365

Menu

Autostrada Piteşti-Sibiu e cam ca miracolele lui Arsenie Boca!

Dacă nu şi-au pierdut complet minţile, pe pieteşteni ar trebui să nu-i mai intereseze niciodată chestiunea Autostăzii Piteşti-Sibiu. 

Sau, mă rog, autostrada ar putea să-i interseseze, aşa, în plan ideal, la fel cum îi interesează a doua scoborâre din ceruri a lui Iisus Hristos, ori existenţa miracolelor înfăptuite de Arsenie Boca. Practic, autostrada asta seamănă din ce în ce mai mult cu promisiunea bâlbâită a unui popă beat, despre rai şi lumea de dincolo. 

Nu ne dăm seama ce greutate mai poate avea vizita lui Rus în Argeş. Sau, mai amuzant, vizita lui Ponta. 

Dacă cei doi aleg să fie mesagerii unei autostrăzi care nu se va construi niciodată şi vor propovădui drumul expres Piteşti-Sibiu, inapt să satisfacă orgoliul argeşeanului producător de maşini, vizita celor doi va fi la fel de inutilă ca un orgasm mimat. 

E ca şi cum ne-ar arăta poze cu friptură, când nouă ne e foame.

Mi-am permis să folosesc cuvântul "orgasm" într-un text despre autostradă, fiindcă însuşi Ioan Rus a spus, cândva, că dacă nu avem bani, autostrăzile vor fi doar "vise erotice care nu ni se întâmplă".

Şi tocmai de asta spunem că piteştenii ar trebui să nu mai spere la autostradă! Benzina a fost supra-accizată degeaba! Ponta a spus că banii din acciză vor fi folosiţi pentru construirea de autostrăzi, însă se pare că nu s-au strâns destui... 

Încă ceva: pesediştii cu foncţie din Argeş în loc să rupă uşile lui Ponta-Dragnea-Rus şi să facă presiuni la crăpălăii din Bucureşti pe chestia cu autostrada, preferă să exerseze formula de tristă obedienţă "Da, şefu!", iar subiectul deranjant al autostrăzii să rămână, precum hândelul, ascuns supt preş. 

Dacă aş fi un pesedist cu grade, nici nu i-aş primi pe Ponta şi pe Rus în Argeş, până nu jură în faţa tuturor sindicaliştilor de la Dacia că Autostrada Piteşti-Sibiu este prioritate naţională. 

Însă asta e o metaforă, niciun pesedist local n-o să facă în veci aşa ceva!

Dea domnul să mă-nşel eu şi să vină Rus, călare pe cal alb, spunând: "Mă, băieţi! Masterplanul pe transport a fost aşa, o glumă de-a noastră! Tot o glumă a fost şi drumul expres Piteşti-Sibiu! De fapt, o să vă facem autostrada, înainte de 2020. Hai, votaţi-ne!"

FOTO - voceatransilvaniei.ro

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU