The Best bookmaker bet365

Menu

Ca o preţioasă ridicolă, Iliescu îşi ridică FUSTA IDEOLOGICĂ, arătând adevărul!

Orice persoană cât de cât lucidă, care refuză să-şi lase mintea îmbâcsită de politică şi politicieni, se distrează ca la comedia bufă, citind scrisoarea pe care Ion Iliescu o trimite către PSD, cel mai turmentat partid politic, la această oră, din România.

Carevasăzică, Sebastian Ghiţă, un veloceraptor tânăr, doritor să-şi înfigă dinţii până la prăsele în pulpa fragedă a unei societăţi din ce în ce mai suculente, aproape că nu-i spune cu brutalitate: "Dispari, mă, moşulică, din peisaj, că suntem sătui de aroma moscovito-caghebistă cu care împuţi noua noastră stângă-caviar!", iar Iliescu, în duhul filosofiei de partid de pe vremuri, face o voltă ideologică de vreo 10 pagini, pe care, dacă o citeşti şi nu plângi la sfârşit, înseamnă că o să mori un porc capitalist, sufocat cu mărul profitului putred înfipt în esofag. 

Dealtfel, Ghiţă s-a şi cărat din gaşca asta de looseri, e clar că tipul nu vrea să joace într-un show prost, gen "PSD are talent" sau "Cu partidul la Masterchef"...

Bietul Ilici, bătrân, nostalgic, plângăcios, probabil cu batista deja plină de mucii idealurilor din tinereţe, refuză, însă, să primească lecţii "de la oameni care pun interesul personal înaintea interesului public". De parcă Ghiţă, Ponta, Dragnea, Rus, Sârbu şi care naiba or mai fi pe acolo, se bagă noaptea în paturile lor, obsedaţi de "interesul public", tot aşa cum un schivnic creştin adoarme obsedat de mânturirea lumii. Oare tătucul nu şi-a dat seama că "interesul public" are tot atâta acoperire în realitate, câtă are şi promisiunea unei lumi mai bune?

"Noi suntem pe care să pierdem competiţia la nivelul ideilor" - mai spune Iliescu. Nu trebuie să fii un geniu în ştiinţe sociale, ca să-ţi dai seama de enormitate. Le vorbeşte de "idei" colegilor lui de partid, dintre care unii şi-au construit case de mii de metri pătraţi, au jăpcuit zeci de hectare de teren, au supt prin sute de firme căpuşă bugetul statului, au schimbat maşini de sute de mii de euro ca pe şosete şi, atunci când îi întreabă DNA de sănătate, se băşică integral, urlând ca din gură de şarpe că ei sunt inocenţi ca Fecioara Maria, iar himenul lor este intact şi inchizitoarea aia de Codruţa Kovesi, i-a pus pe crăcănătoare să ne arate, tuturor, crunta realitate şi le-a făcut dosar politic! Mai avea, bietul Ilici, să le dea citate, în rusă, din Marx. I-ar fi pierdut definitiv.

"Ce să le spunem celor care ne reproşează structurarea partidului doar ca un intrument de exercitare a puterii, fără ideologie şi fără preocupare pentru construcţia ideologică?" 

Aproape că ne vine să-l liniştim pe nea Nelu, spunându-i că mulţi din cei care caută ideologie sunt gata oricând să se facă preş şi să pupe aplicat cele mai scârboase funduri din lume, dacă acestea se dovedesc deţinătoare de putere. Şi uită de ideologie, aşa cum, probabil, mai uita şi Che Guevara de revoluţie, când ardea câte o fofoloancă nespălată în jungla boliviană.

"Nu avem de ce renunta la valorile stangii" - asertează cel care spune că a făcut Revoluţia. Păi să îndese gogoaşa asta pe gâtul acelor bogătani din PSD, îmbuibaţi la prima generaţie, parveniţi ai tranziţiei, ţărani cu cefe late care au dat de bani mulţi, imediat ce s-au ridicat din privata din fundul curţii şi celor care abia şi-au dat jos gumarii de cauciuc şi şi-au tăiat unghiile, dar uită, de fiecare dată, să facă acordul între subiect şi predicat.

Una peste alta, o lungă scrisoare cu parfum ideologic, venită de la Iliescu, e tot ce mai lipsea din marea harababură din PSD! 

(foto - caleaeuropeană.ro)

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk