The Best bookmaker bet365

Menu

Elena e mai cocoş decât Cocoşul

Nu ştim dacă Elena Udrea o fi dat apă la şoareci din frustrare că ea însăşi - ingenuă Afrodită născută din spuma prezidenţială - a ajuns la DNA.  

Ceea ce ştim sigur este că a arătat lumii puţină dantelă politico-sereistico-mediatică, lăsând să se întrevadă şi alte detalii anatomice suculente ale sistemului mafiot românesc.

Nu. Nu e puţin lucru ce arată Elena prin dantelurile declaraţiilor făcute la Hotnews. Nu poţi să mai ai încredere în SRI, nu poţi să mai ai încredere în presă, nu poţi să mai ai încredere în politică, nu poţi să mai ai încredere în oamenii de afaceri, nu poţi să mai ai încredere în DNA.

(În cazul în care eşti oligofren şi ai avut vreodată.)

Sigur, asta nu înseamnă că trebuie să capeţi încredere în Elena Udrea, "sursa alternativă" de informaţii a lui T.B., cum se autointitulează, senină ca o zi de primăvară. O grăi adevăr gura păcătosului, dar să nu uităm că păcătosul e păcătoasă şi mulţi vajnici luptători or fi căzut pradă genelor ei fremătătoare. 

Şocant este însă că cel care a dat apă la şoareci, în boxa acuzaţilor, este Dorin Cocoş, fost soţ al Elenei Udrea.

În ce lumă trăim? Femeile se iau la trântă cu DNA, SRI şi PRESA, iar bărbaţii - altă dată finanţatori cu 500.000 de euro (sum spune fosta soaţă) ai unor televiziuni la care doar encefalopaţii ar sta să se uite - pişă ochii prin instanţele de judecată?

S-a stricat lumea şi va fi greuşor de reparat, oameni buni... :)

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk