The Best bookmaker bet365

Menu

Domnul Calinic susţine cardul de sănătate (această indiscutabilă unealtă a diavolului)

ÎPS Calinic – Domnul Calinic, să fim mai exacţi, unul dintre mega-popii Argeşului – este un mega-popă cu o adâncă şi îndelung rafinată înţelegere a realităţii. Doar nu degeaba i se spune "ÎPS".  

Bunăoară, în chestiunea cardurilor de sănătate, Domnul ÎPS Calinic(eventual cu „D” mare, din profund şi adânc respect) zice că acestea nu sunt nicidecum unealta diavolului. Şi ar putea fi folositoare atât oamenilor, cât şi sistemului de sănătate. 

Mai mult, Calinic Domnul îi îndeamnă pe popii mici să le spună oamenilor de jos, prostimii mărunte, obscurantiştilor de tot soiul şi de toată mâna, că instrumentul numit „card de sănătate” ar trebui acceptat. Acum, chestiunea e mai complexă decât pare. Ori Calinic s-a vândut diavolului. Ori cardul de sănătate n-ar nimic în comun cu diavolul. 

Până una-alta, diavolul n-a dat semne cum că ar exista, în vreme ce cardul de sănătate este o bucată de plastic ordinar care, de bine de rău, există şi uşurează activitatea medicilor, menţinând o evidenţă decentă a bolnavilor. 

Ori, hai să spunem adevărul adevărat... Însăşi Patriarhia şi-o fi dat seama că este o instituţie atât de retrogradă, încât pune bariere oricărui progres şi vâzând că dogmele ei ar putea ţine în loc sistemul de sănătate, a suferit o revelaţie. 

Sfântul Sinod - în baza revelaţiei suferite - a transmis tuturor eparhiilor din țară mesajul ca toți ierarhii să îi îndemne pe credincioși să primească respectivul card. Iar Calinic şi-a luat azimutul. 

Oh, la vache! Ne revenim. Păşim în contemporaneitate.           

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk