The Best bookmaker bet365

Menu

M-ai DEZGUSTAT cu mirul tău, Vosganiene!

Nu m-a scârbit niciodată acea precupeaţă analfabetă care îşi face cruci peste cruci şi se jură pe mă-sa şi pe tac-su că e femeie cinstită. De la proşti, te aştepţi la orice. Şi poţi să-i ignori cu Dumnezeul lor pe buze, cu tot.

Nu m-a mirat niciodată hoţul de portofele din autobuz care-l invocă pe Hristos şi pe bunul Dumnezeu, jurându-se pe familia lui, că n-a furat. Dacă Dumnezeul închipuit al hoţului poate să-l scape de cătuşe, atunci Dumnezeul ăla e bun.

Dar să vezi un - scuzaţi - intelectual ca Vosganian, stând în poziţia ghiocelului, umil, în Parlament, răsfoind pios cărticica de rugăciuni, bolborosind rugi câtre sfântul, când i se votează urmărirea PENALĂ, e absolut dezgustător. Pe mine m-a dezgustat.

Să vezi un scriitor - să mă scuzaţi - precum Vosganian, ungându-se cu mir pe frunte şi pe barbă, în Parlament, când i se votează urmărirea PENALĂ, e repulsiv de-a dreptul. Mie mi-a creat repulsie.

Bine că n-ai bătut mătănii, Vosganiene!

Bine că n-ai venit cu o colivă!

Bine că n-ai adus cu tine un sobor de preoţi!

Bine că n-ai adus o cădelniţă să fumege pe lângă tine!

Şi mai şi declari - cu tupeu - că, "în legătură cu chestiunile care ţin de natura intimă a fiecărei persoane, se poate vorbi în altă parte".

Ce intimitate e aia, Vosganiene, să te rogi şi să te auto-mirui în Parlament - în văzul unei lumi întregi - când senatorii îţi votează începerea urmăririi PENALE, pentru fapte de corupţie? 

Credinţa, Vosganiene, e la fel de intimă ca şi sexul. 

Nu întâmplător există sculpturi renascentiste care infăţişează sfinte cu figuri orgasmatice, aflate în extaz mistic. Ei bine, la fel cum nu faci sex în parlament, nici nu te rogi - şi nici nu te ungi cu mir.

Se uită prostimea la tine, Vosganiene - şi crede că aşa e bine, să te ungi cu mir, ca să scapi.

"Ochii mei sunt aşa, umbroşi şi melancolici, de felul lor.”

Ah, măi, Vosganiene! 

Oh! 

(FOTO - captură youtube, antena3.ro)

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk