The Best bookmaker bet365

Menu

Iani Popa: E sigur! Mircea Diaconu va candida la Parlamentul European

Biroul Politic Național al Partidului Naţional Liberal a votat marți, 11 martie 2014, componenţa listei  cu candidaţi pentru Parlamentul European.  

La propunerea mea şi a filialei PNL Argeş, propunere susţinută de preşedintele Crin Antonescu, domnul Mircea Diaconu, membru al organizaţiei PNL Curtea de Argeş, va candida de pe o poziţie eligibilă - locul şase - poziţie care îi asigură un loc în Parlamentul European. Domnia sa este primul pe listă care nu a mai fost până acum europarlamentar, sprijinit de Argeş şi de alţi membri BPN, alături de ceilalţi care au experienţă în Parlamentul European, cum ar fi doamna Adina Vălean.

Faptul că domnul Mircea Diaconu, argeşean care nu şi-a uitat niciodată orginile, se află pe această poziţie pe listă confirmă  din nou că PNL Argeş este o filială puternică, recunoscută pentru meritele sale, meritele tuturor liberalilor argeşeni care au depus eforturi în această direcţie. 

Le mulţumesc colegilor mei din Biroul Politic Naţional pentru susţinerea domnului Mircea Diaconu şi îi asigur că acest om ne va face cinste în Parlamentul European, va promova valorile şi interesele Argeşului şi ale României, aşa cum şi alţii ar fi trebuit să o facă.

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU