The Best bookmaker bet365

Menu

DECLARAŢIE. Iani Popa: "Mai sinceri sunt baronul Dragnea şi tata-socru Ilie Sârbu decât Victor Ponta!"

Am făcut schimbări de prefecţi, dar nu are nicio legătură cu ieşirea PNL de la guvernare. Are legătură cu faptul că pregătim alegerile din 25 mai.” 

Aceasta a fost declaraţia de miercuri, 12 martie 2014, a lui Victor Ponta după şedinţa de Guvern, în timp ce se semnau ordinele de destituire a tuturor prefecţilor şi suprefecţilor din ţară propuşi de PNL. 

Acelaşi Ponta se bătea cu pumnii în piept, acum două săptămâni, pe toate canalele de comunicare, că nu va opera schimbări în aparatul administrativ local, tocmai pentru că-i apreciază enorm pe foştii săi parteneri de la Partidul Naţional Liberal şi că-i aşteaptă înapoi în Guvern. Acum constată că liberalii nu mai sunt atât de buni, că totuşi va face schimbări şi a început cu prefecţii, în contextul pregătirilor pentru alegerile europarlamentare...

Pentru pregătirea alegerilor, fie ele europarlamentare sau prezidenţiale, aceşti prefecţi şi subprefecţi au experienţa a trei scrutinuri electorale din 2012: locale, referendum şi parlamentare.  

Nu contest dreptul PSD de a-şi numi proprii oameni pe funcţii, după ce a dat afară PNL de la guvernare. 

Mă deranjează ipocrizia de care dă dovadă Victor Ponta, cel care minte cu neruşinare atât pe membrii partidului său dar şi pe cetăţenii României prin declaraţiile demogagice de cea mai joasă speţă posibilă. Să ne amintim de falsitatea cu care spunea pe unde apuca faptul că îl susţine pe Crin Antonescu la alegerile prezidenţiale şi cât de mult iubeşte USL-ul, în timp ce acoliţii săi munceau din greu să formeze alte majorităţi în Parlament.

Ajung la concluzia că mai sinceri sunt baronul preferat domnul Dragnea şi tata – socru ai domnului Ponta pentru că au declarat de la bun început că PSD trebuie să aibă propriul candidat la preşedinţia României.

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU