The Best bookmaker bet365

Menu

Mircea Drăghici: Victor Ponta a reconfirmat că Dacia este un investitor strategic: construcția autostrăzii Pitești- Sibiu începe din 2015

Chestorul Camerei Deputaților, social-democratul Mircea Drăghici a anunțat că prim-ministrul Victor Ponta a reconfirmat, de la Pitești, faptul că Dacia rămâne un investitor strategic al României, motiv pentru care Guvernul depune toate eforturile pentru finalizarea cât mai rapidă a autostrăzii Pitești- Sibiu.

"Vestea cea mai bună pentru argeșeni, este că bucata Pitești - Curtea de Argeș va fi prima care va fi finalizată", a afirmat Mircea Drăghici, consilier onorific al prim- ministrului pe probleme de industrie auto.

De asemenea, premierul Victor Ponta a mai transmis conducerii Dacia, reprezentată chiar de către directorul general Nicolas Maure, că guvernul va sprijini prin programe și măsuri menținerea competitivității companiei din Mioveni.

Premierul a dat asigurări uzinei Dacia că legislația fiscală, inclusiv în privința înmatriculărilor de noi mașini rămâne neschimbată. De asemenea, vor fi 20.000 de tichete prin programul Rabla și anul acesta. În acordul de parteneriat cu UE vor fi prevăzute programe pentru creșterea competitivității, au fost anunțurile făcute de premier la Pitești”, a mai spus Mircea Drăghici, care a subliniat că, în primele două luni din 2014, Dacia a avut o creștere de vânzare cu 18% față de anul trecut. 

 

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU