The Best bookmaker bet365

Menu

Iani Popa: Domnule Dan Şova, daţi-vă demisia!

Preşedintele PNL Argeş, Iani Popa, îi cere demisia lui Dan Şova, ministrul Transporturilor. Motivul? Declaraţiile contradictorii despre cel mai discutat tronson de autostradă din România ultimilor 25 de ani: Piteşti-Sibiu!

Iată mesajul preşedintelui PNL, Iani Popa: 

"Nu mai surprinde pe nimeni faptul că nu există zi în care ministrul Transporturilor Dan Şova să nu spună câte-o prostie. Domnul Şova, cu oblăduirea şefului său Victor Ponta, iese pe canale media şi încă o dată face declaraţii contradictorii despre subiectul care interesează nu numai pe argeşeni, ci pe cetăţenii întregii tări: tronsonul de autostradă Piteşti – Sibiu. 

După ce 10.000 de oameni au ieşit în stradă la Mioveni, după atâtea luări de poziţie ale mediului de afaceri, societăţii civile şi, nu în ultimul rând, ale parlamentarilor argeşeni, Şova persistă în penibil şi în minciuni reiterând ideea de ce este atât de importantă Autostrada Bucureşti –Alexandria. 

Eu am înţeles că trebuie să se construiască o autostradă până la scara casei domnului Dragnea, că altfel Ponta nu mai câştigă preşedinţia României, dar eu spun un singur lucru: nu ştiu câte maşini circulă între Bucureşti şi Alexandria, dar sunt convins că fiecare dintre cetăţenii României a circulat cel puţin o dată între Piteşti şi Sibiu. 

Dacă domnul ministru Dan Şova crede că poate să-şi bată joc de o ţară întreagă, se înşeală! Eu cred că este foarte obosit, poate chiar incompetent şi este cazul să-şi dea urgent demisia.  De aproape doi ani de când conduce unul dintre cele mai importante ministere, nu are nicio realizare concretă, iar activitatea domniei sale se rezumă la postări pe internet. Spre binele domniei sale şi a domnului Ponta care l-a propus, Şova ar trebui să plece imediat din fruntea acestui minister.

Să ne aducem aminte de fostul ministru de interne Radu Stroe sau de ministrul culturii Daniel Barbu care, în urma unor declaraţii nepotrivite, şi-au dat demisia de onoare. Aşa ar trebui să procedeze şi Dan Şova, dacă are onoare... 

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU