The Best bookmaker bet365

Menu

Florin Tecău - declaraţii despre comunicaţiile rutiere din Piteşti

Preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Argeş, Florin Tecău, a făcut următoarea declaraţie despre inevstiţiile în domeniul comunicaţiilor rutiere care urmează să fie făcute în Piteşti.

Vă prezentăm, integral, declaraţia:

“În fiecare zi în județul nostru sunt reprezentanți ai Guvernului. Acum au venit reprezentanții  Ministerului Transporturilor, în urma vizitei ministrului Șova de săptămâna trecută și ca urmare a semnalului pe care premierul Victor Ponta l-a dat atunci când a fost în vizită în Argeș, în urmă cu doar 4 săptămâni. 

De această dată, în Argeș au venit reprezentanți ai ministrului, consilierul principal al ministrului  pe probleme de transport feroviar dar și directorul Companiei Naționale de Drumuri și Autostrăzi precum și experți tehnici.

Pentru municipiul Pitești am analizat câteva situații concrete. 

Este vorba de trecerile de cale ferată cu barieră din Prundu și din nordul municipiului Pitești pentru care s-a hotarât, în primă etapă, să fie introduse bariere automate urmând ca în perioada următoare să se întocmească un studiu de fezabilitate și un studiu tehnic  cu privire la viitoare pasaje rutiere. Am avut o discuție cu directorii Companiei și despre stadiul de începere a lucrărilor pentru studiul de fezabilitate la centura de vest a Pitestiului. A fost de altfel  și vizualizat traseul acestei centuri. 

De asemenea, s-a analizat la fața locului modul cum va trebui să fie amplasat pasajul rutier de la Podul Viilor.  Acolo este o problemă în ceea ce privește proprietatea terenului. Cred că în perioada următoare se va rezolva și această problemă astfel încât, în foarte scurt timp, să înceapă lucrările și la acest pasaj. 

Ultima problemă din municipiul Pitești ce a fost discutată a fost legată de cei 2 kilometri care au rămas neasfaltați la ieșirea din Pitești spre Mioveni. Urmează ca în perioada următoare să se stabilească modalitatea de întocmire a proiectului tehnic  și de realizare a lucrărilor de reabilitare a acestei porțiuni de drum” a spus președintele Consiliului Judetean Argeş."

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU