The Best bookmaker bet365

Menu

Încă o victorie pentru „Duster 4x4 Everyone” la Muscel Adventure Trophy

Echipajul Duster 4x4 Everyone format din Mihai Ursu, pilot, şi Florin Mircea, copilot, ambii, angajaţi ai Renault România, s-a clasat pe locul II, la categoria Standard, în competiţia Muscel Adventure Trophy (5-8 septembrie), etapa a   5-a din Campionatul Naţional de Off-road.

Competiţia a durat trei zile: primele două au constat în probe de navigaţie pe roadbook, iar ultima, într-o probă de trial. După aproximativ 300 de kilometri parcurşi pe unul dintre cele mai dificile trasee din Campionatul Naţional de Off-road, echipajul Duster 4x4 Everyone rămas în concurs s-a clasat pe locul III în categoria sa.

Prestaţia echipei la proba de trial, pe un traseu de câteva sute de metri, marcat cu benzi şi jaloane, parcurs fără probleme, a fost cea care a făcut diferenţa. Astfel, în faţa unui public entuziast, din care au făcut parte şi colegi din cadrul Renault România, echipajul Duster 4x4 Everyone a terminat etapa a 5-a a campionatului pe locul II.

În competiţia Muscel Adventure Trophy au fost înscrise două echipaje Duster 4x4 Everyone. Cel de-al doilea echipaj, format din Constantin Bunu şi Andreea Iancu, a fost nevoit să abandoneze din cauza unor probleme tehnice.

Etapa de la Câmpulung a fost o experiență cu adevărat off-road, cu multă adrenalină, pante foarte abrupte, noroi, stânci, motoare turate și, în final, satisfacția de a termina competiția pe podium. Totodată, am demonstrat că durabilitatea Duster, produsul muncii Renault România,  coroborată cu o coeziune bună pilot/copilot poate aduce rezultate”, a declarat Mihai Ursu.

Este cel de-al doilea an consecutiv când un echipaj Duster 4x4 Everyone se află pe podium la Muscel Adventure Trophy. În 2012, echipajul format din Eugen Tătăroiu, pilot, şi Maria Dumitrache, copilot,  s-a clasat pe locul I, la aceeaşi categorie.

Duster 4x4 Everyone

Mai multe echipaje ale Renault România participă la Campionatul Naţional de Offroad de anul acesta cu vehicule Dacia Duster. Atât piloţii, cât şi copiloţii şi asistenţii tehnici sunt angajaţi ai companiei, pasionaţi de inginerie şi offroad, care s-au reunit în 2010 într-o asociaţie de profil numită Duster 4x4 Everyone. Misiunile Asociaţiei Duster 4x4 Everyone sunt promovarea capacităţilor 4x4 ale vehiculului Dacia Duster, depăşirea provocărilor sau limitelor personale datorită spiritului de echipă, respectarea şi protejarea naturii în timpul oricărei incursiuni cu maşinile în mediul natural, pe trasee offroad.

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU