The Best bookmaker bet365

Menu

Vă discriminează şefii? FOLOSIŢI REPORTOFONUL!

Nu de puţine ori angajaţii suferă abuzuri din partea şefilor. 

În general, este vorba de atitudini discriminatorii care pun un anumit angajat pe poziţii de inferioritate faţă de alţi angajaţi. 

Cum puteţi reacţiona? 

Cum dovediţi că şefii voştri au acest comportament, mai ales că, în astfel de situaţii, colegii nu vor să se prezinte ca martori în procese, ca să nu-şi pericliteze locul de muncă?

În primul rând, colegii ar trebui să ştie că pot deveni şi ei, cândva, victimele discriminării, ale mobbing-ului, ale abuzurilor şefilor şi patronilor. Poate că n-ar strica să accepte să fie martori. 

În al doilea rând, d-voastră lăsaţi lamentările la o parte şi folosiţi un reportofon.

"Instanţele de judecată şi CNCD admit înregistrările video şi audio realizate de victime, angajaţi, în relaţiile lor cu angajatorii sau reprezentanţii acestora, pentru a dovedi atitudini şi limbaj discriminatoriu."

Sigur, nu trebuie să fiţi d-voastră persoana care incită la discriminare.

Aşadar, dacă simţiţi că, la serviciu, aveţi probleme de această natură, n-ar strica să vă achiziţionaţi un reportofon şi să vă constituiţi, în fiecare zi, un număr de înregistrări care se vor constitui în probe, în favoarea d-voastră. 

Sursă foto - Text din cursul "Egalitate de şanse şi gen" (Proiect cofinanţat din Fondul Social European, prin programul Operaţional Sectorial DEZVOLTAREA RESURSELOR UMANE 2007-2013, Investeşte în oameni!")

Paragraf citat din studiul "Elemente privind dreptul nediscriminării şi egalităţii între femei şi bărbaţi - Dr. Csaba Ferenc Asztalos)

 

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU