The Best bookmaker bet365

Menu

Cătălin Teodorescu: Slăbirea mediului privat, prin taxe, a dus la creşterea şomajului. PSD UITĂ SĂ VĂ SPUNĂ TOATE ASTEA!

Pe 25 mai, argeşenii se vor duce să-l aleagă, prin vot, pe cel care va fi preşedintele Consiliului Judeţean Argeş. Am hotărât să stăm de vorbă cu principalii oameni politici care vor intra în această competiţie electorală, pentru a vedea cum se pregătesc pentru a obţine voturile argeşenilor. Astăzi i-am luat un interviu preşedintelui PDL Argeş, Cătălin Teodorescu. Acesta şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de preşedinte al CJ Argeş, menţionând că, în calitate de şef de partid şi de om politic cu experienţă, este cel care trebuie să vizeze locul întâi în judeţ. Iată ideile pe care Teodorescu le transmite, deocamdată, argeşenilor:  

-D-le Cătălin Teodorescu, ce credeţi, urmează o campanie interesantă pentru Consiliul Judeţean Argeş? Sau o să ne plictisim cu aceleaşi teme?

-Cât mă priveşte pe mine şi PDL, partidul pe care îl reprezint, vă asigur că vom avea teme noi. La momentul potrivit, vom discuta despre ele. Deocamdată vă spun că toţi oamenii cu care am stat de vorbă au mărturisit nevoia lor de schimbare. Toţi simt acelaşi lucru: că Argeşul a funcţionat mult timp ca un judeţ închis care are nevoie, acum, de o deschidere economică şi politică. Cât îi priveşte pe social-democraţi, vă rog să le urmăriţi discursul... Sunt câteva proiecte de care se vorbeşte, în Argeş, de ani de zile. Nu doar că nu nu s-a făcut nimic, dar ne sunt prezentate, de fiecare dată, ca şi cum ar fi ceva nou, nemaivăzut. Eu, ca politician, m-am săturat să ascult aceleaşi promisiuni, vechi de 10 ani de zile! Pesediştii promit vrute şi nevrute despre turism, despre sănătate (abia în 2014 s-a reuşit achiziţionarea unui angiograf la Spitalul Judeţean şi se laudă cu asta, de parcă n-ar fi fost un lucru normal să facă şi ei ceva pentru oameni, după atâta amar de vreme), pesediştii vorbesc despre atragerea fondurilor europene, despre dezvoltarea infrastructurii rutiere şi despre modernizarea satului argeşean - şi ne găsim în 2014, fără să se fi realizat nimic! Oare argeşenii pot să înghită, la infinit, toate aceste promisiuni fără acoperire în realitate? Oare nu este evident că banii judeţului nu s-au dus în dezvoltare, ci în bunăstarea unei camarile politice care stăpâneşte acest loc de 25 de ani?  

-În orice sondaj, se menţine şomajul ca fiind principala problemă a românilor. Politicienii se uită către sondaje şi promit locuri de muncă. O să fie o temă pe care vă veţi axa şi d-voastră?  

-PDL este în opoziţie acum, dar vă rog să vă amintiţi că, atunci când eram la guvernare, şomajul nu atinsese cotele de astăzi! La cea vreme, am reuşit să păstrăm şomajul sub control. Noi vom promite locuri de muncă, doar dacă vom putea să le realizăm! Noi nu minţim oamenii! PSD e liber să promită tot ce nu poate face. Şi tot ce nu a făcut niciodată! Ei au promis dintotdeauna locuri de muncă, atât la nivel naţional, cât şi în Argeş. În realitate, au făcut exact pe dos.

-La ce vă referiţi când spuneţi că au făcut exact pe dos?

-Pesediştii uită să amintească de miile de oameni care au rămas, din cauza lor, fără o pâine pe masă! Gândiţi-vă la eşecul privatizării ARO, care a lăsat pe drumuri o generaţie întreagă de muncitori. Credeţi că le-a fost uşor celor din Câmpulung? PSD uită că, în 2012, le-a promis muncitorilor de la ARPECHIM că vor avea servicii stabile şi siguranţa zilei de mâine. De fapt, la această oră, nici nu se mai discută despre ARPECHIM! Să luăm Piteştiul: ce afaceri puternice se derulează la Piteşti? Însuşi municipiul are de suferit la nivel economic. În schimb, pesediştii au scumpit benzina, au mărit taxele vechi, au introdus taxe noi şi s-au uitat neputincioşi cum a crescut şomajul în toată ţara, deci şi în Argeş, au scăzut puterea de cumpărare a românilor, n-au făcut nimic pentru a uşura activitatea societăţilor comerciale, slăbind mediul privat. Iar slăbirea mediului privat duce la pierderea locurilor de muncă!  

-Probabil că ştiu să facă mai bine politică, din moment ce oamenii nu observă toate astea şi îi votează. Până la urmă, forţa unui partid politic se vede la vot!

-În Argeş şi-au creat un aparat de vot care este de neînfrânt de 25 de ani. Eu sunt convins că, de data asta, argeşenii vor înţelege, însă, că este în joc viitorul lor şi al copiilor lor. Asta înseamnă că argeşenii vor vota în număr mai mare decât membrii PSD. Asta este singura şansă pentru acest judeţ! Altminteri, eu cred că vor trece încă mulţi ani până când argeşenii vor înţelege răul pe care l-a făcut PSD. Realitatea este că acest partid a controlat nu numai industria şi economia judeţului, ci şi bazinul sindical al Argeşului. Toate acestea pot fi schimbate. De fiecare dată când au loc alegeri, argeşenii trebuie să ştie că au şansa de a schimba ceva în viaţa lor.

-Credeţi că va fi o campanie dură?

-Nu. Cred că fiecare va critica discursul celuilalt, dar nu va fi o campanie dură. Noi ne propunem să ne expunem proiectele noastre legate de judeţul Argeş. Şi aţi înţeles ideea: vom elabora proiecte realizabile. Noi nu minţim oamenii. Să mintă ceilalţi dacă aşa consideră că se face politică în 2014. Eu socotesc că trebuie să spunem despre turism ceea ce se poate realiza în plan turistic, să spunem despre sănătate ceea ce se poate face pentru sănătate şi să ne gândim la economia judeţului prin prisma legilor care pot veni în favoarea economiei, nu împotriva acesteia. În campanie, veţi vedea şi programul nostru! 

    

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU