The Best bookmaker bet365

Menu

Crin Antonescu punctează la jocul varanului

Crin Antonescu începe să recâştige imagine. 

Pe fondul disputei cu Dan Voiculescu, dar şi cu PSD, este posibil ca preşedintele PNL, Crin Antonescu, să-şi redobândească simpatizanţi din zona dreptei.

În plus, dat fiind că intenţiile PSD de a induce ideea că stânga politică ar dori să se prezinte cu un candidat propriu la alegerile prezidenţiale sunt din ce în ce mai evidente, a apărut ideea că între PNL şi PDL nu ar fi cu totul imposibilă o viitoare alianţă.

Dincolo de speculaţii, declaraţiile făcute "alianţii" Dan Voiculescu şi Crin Antonescu sunt foarte limpezi.  

Dan Voiculescu: „PNL, celălalt partener al nostru, încearcă, nu de puţine ori având acţiuni frivole faţă de parteneri - PNL ne-a jignit şi pe noi, continuă să aibă atitudini cel puţin imorale faţă de PSD, încearcă să se împrietenească cu PDL, cu Traian Băsescu, dintr-un singur motiv: doreşte şi el să aibă rezultate maxime la alegeri. Iată cum fiecare partid politic din USL în această perioadă se consolidează. Fiecare cu metodele lui“

Crin Antonescu: "Declaraţia domnului Voiculescu, conform căreia PNL s-ar apropia şi i-ar zâmbi preşedintelui Traian Băsescu, este o declaraţie profund neruşinată. PNL a fost adversarul permanent şi radical şi va rămâne adversarul lui Traian Băsescu, al sistemului politic al lui Traian Băsescu până când acest sistem va fi eliminat. Nu am avut niciun moment o apropiere de Traian Băsescu, dimpotrivă tensiunile în interiorul USL, între PNL şi PSD, între mine şi Victor Ponta au fost generate de momentul coabitării, de momentul negocierii şefilor parchetelor cu Traian Băsescu şi nicidecum invers. De aceea, afirm că declaraţia privitoare la apropierea PNL de Traian Băsescu, coroborată cu declaraţia că PNL ar avea o atitudine imorală faţă de PSD din partea lui Voiculescu este o declaraţie profund neruşinată."

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU