The Best bookmaker bet365

Menu

Legalizarea prostituţiei: motiv de porcăială, la început de an!

Ce probablilitate era ca anul politic 2014 să înceapă cu o polemică dezlânată şi incoerentă despre legalizarea prostituţiei, între Remus Cernea şi Corneliu Vadim Tudor? O probabilitate foarte mare, fiindcă trăim în România. Doar nu era să ne concentrăm pe educaţie şi sănătate!

Ca subiect, legalizarea prostituţiei aduce audienţă. Ştim toţi că fenomenul are loc dintotdeauna şi că generează bani uriaşi nevăzuţi, neştiuţi - şi neimpozitaţi. 

Mai ştim că plasarea în ilegalitate a acestui fenomen îmbogăţeşte peste măsură zone ale lumii interlope, stimulează traficul de persoane, cauzează proliferarea bolilor cu transmisie sexuală. 

Păcat că abordarea televiziunilor este una cât se poate de superficială! 

Remus Cernea a expus cu destul de mult bun simţ argumentele pentru legalizarea prostituţiei: iese fenomenul din zona economică neagră, fetele lucrează legal, scad riscurile contactării unor boli etc. 

Atâta i-a trebuit lui Vadim! Până n-a spus el că poporul român e creştin, că a scris el 40 de cărţi, că nu va permite el decăderea femeii în ţara pe care o iubeşte şi până nu l-a porcăit, în ultimul hal, pe Remus Cernea nu s-a lăsat! A plouat cu apelative ca: "Bă, psihopatule!", "Uite femeia cu barbă!", "Mucea Flaimucea!", "Analfabetule!" - şi aşa mai departe... Argumente indiscutabile pentru ca prostituţia să rămână ilegală, nu-i aşa? Fiindcă orice om de bun simţ înţelege că nu va putea Vadim vreodată să desfiinţeze, în România, cea mai veche meserie din lume! Se poate pune o întrebare firească: de ce mai este invitat Vadim să-şi exprime părerea în legătură cu subiecte de acest tip?

A mai participat la dezbatere, evident, un popă, numit de către moderator: preot-jurnalist: Eugen Tănăsescu! Acesta a citit un comunicat al Patriarhiei şi a formulat atât de cunoscutele percepte ale moralei creştin-ortodoxe care sunt departe de a mai putea ghida moral lumea secolului XXI!

Concluzia poate fi una singură: abordarea este superficială, polemică şi nu va rezolva niciodată problema! Între timp, fetele umplu străzile, saloanele de masaj erotic, bordelurile under-cover, banii se mişcă în zonă, iar infracţionalitatea abia dacă iese la suprafaţă. 

 

  

 

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU