The Best bookmaker bet365

Menu

DEZGUSTĂTOR: se încearcă reabilitarea lui Ceauşescu, pe net!

Pe net au început să apară articole care ne spun că "profeţiile şi avertismentele lui Nicolae Ceauşescu s-au îndeplinit"!

De fapt, avem de-a face cu o manipulare ieftină, cu iz conspirativist! 

Nicolae Ceauşescu nu a făcut nicio profeţie, nici în discursul din 20 decembrie 1989 şi nici în discursul din 15 iulie 1989. 

Limitat cu îl ştim, a denunţat, într-un limbaj sărăcăcios şi scremut, acumulările de bogăţii din lumea capitalistă şi a subliniat sărăcia ţărilor din Est, în curs de dezvoltare. Era discursul oricărui comunist, redus şi semianalfabet, din acea perioadă, care nu supunea niciodată că se numără - el şi nomenclatura sa - printre cauzele sărăcirii unei ţări. 

Sigur că astăzi prăpastia dintre săracii care nu au ce pune pe masă şi bogaţii care stăpânesc şi exploatează resursele naturale ale planetei este uriaşă! Însă a-l bănui pe Ceauşescu de "deconspirarea planurilor masonice" sau că a luptat împotriva "conspiraţiei mondiale pusă la cale de Illuminati" este exagerat.

Ceauşescu rămâne acel cizmar analfabet care a condus 25 de ani România. Efortul unora de a-l reabilita, pornind de la realităţile lumii de astăzi, este dezgustător.   

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU