The Best bookmaker bet365

Menu

Cu un TORŢIONAR executant nu se face dreptate. Găsiţi membrii completelor de judecată de pe vremea lui Dej!

Florian Cormoş (foto, EVZ.RO) - iată încă un torţionar executant pe care Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului îl scoate din bârlog. 115 morţi în doar 4 luni! Un adevărat performer al ororii! 

Ioan Ficior şi Alexandru Vişinescu sunt ceilalţi doi.

Câteva întrebări:

De ce aceşti torţionari sunt scoşi de la naftalină după 24 de ani de la Revoluţie?

De ce nu sunt prezentaţi opiniei publice şi membrii completelor de judecată de pe vremea lui Dej? Procurori, avocaţi, judecători? Numele lor stau scrise în arhivele tribunalelor, brutele pot fi uşor identificate şi găsite. Apoi, persoanele pot fi judecate.

Nu doar torţionarii trebuie arătaţi opiniei publice, ca figuri centrale ale unor procese ce trenează nepermis de mult! 

Ci şi cei care au formulat cele mai aberante sentinţe ale jurisprudenţei româneşti, condamnând la 15-20 de ani de temniţă nişte persoane complet nevinovate, acuzate de "uneltire împotriva ordinii sociale", adică de nimic!

Până nu vor fi aduşi în faţa instanţelor zilelor noastre şi membrii aşa ziselor complete de judecată din timpul lui Dej, ideea de dreptate este o simplă iluzie. 

Torţionarii pe care-i vedeţi la televizor sunt simpli EXECUTANŢI. 

"Creierele" diabolice care au organizat LICHIDAREA fizică a celor care s-au împotrivit comunismului sunt în libertate!!! 

Aici trebuie să acţioneze Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului!

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU