The Best bookmaker bet365

Menu

Vodevil ieftin pe Facebook, cu Victor Ponta

Victor Ponta, premierul României şi omul politic în care mie îmi este imposibil să cred, a reuşit să reţină atenţia opiniei publice cu un text lipsit de substanţă şi de mesaj, care cere o anliză mai atentă decât cele făcute până acum.

În primul rând trebuie spus că acest text, publicat pe pagina de Facebook a premierului, este însoţit de o fotografie a acestuia cu Adrian Năstase, unul dintre cei mai cunoscuţi puşcăriaşi ai României. 

Trecem peste faptul că, orice persoană atentă la detalii şi aflată într-o funcţie extrem de importantă, ar fi ezitat să-şi pună poze pe FB cu un puşcăriaş. 

Însă, aşa cum arată Victor Ponta, în textul său, acest puşcăriaş i-a dăruit cândva vizibilitatea politică de care avea nevoie, înnobilându-l cu funcţii. Iată paragraful în care însuşi Victoraş mărturiseşte acest lucru: 

"In urma cu exact 13 ani, pe 4 aprilie 2001, Premierul Adrian Nastase m-a numit in functia de Sef al Corpului de Control al Guvernului! Si atunci m-am gandit cu regret, dar si cu mandrie, la cariera mea anterioara de magistrat, dar asa am crezut ca pot sa fac mai mult din ce mi-am propus in viata."

Ceea ce urmează poate fi încadrat în registrul pateticului.  

"Am incercat in toata aceasta perioada sa folosesc pozitiile publice ocupate (secretar de stat, ministru, deputat, Prim-Ministru) pentru a schimba in bine tara in care eu si familia mea ne-am nascut si in care o sa traim tot timpul, cu bune si cu rele."

Dacă ne gândim doar la acciza pe combustibili - care afectează buzunarul oamenilor obişnuiţi şi al societăţilor comerciale, în egală măsură - tot vom înţelege că Victor Ponta a încercat - helas! - "să schimbe în bine ţara". Data viitoare să se abţină să mai facă schimbări în bine. Nu-i ies. 

Un Victor Ponta, văicărindu-se! Asta putem vedea în paragraful de mai jos!

"Cred ca acest an este cel mai greu dintre toti anii de pana acum (plin de abuzuri, persecutii politice, calomnii, nedreptati, tradari si dezamagiri) - dar si miza sa este enorma!"

Dragă Victoraş, când vorbeşti de calomnii te referi la televiziunile varanului? Când vorbeşti de persecuţii, te referi la modul în care înţelegea mentorul tău, Adrian Năstase, să se comporte cu presa sau la modul în care PSD făcea politică în perioada 2000-2004? Ca să ştim şi noi. Într-un singur punct ai dreptate. Miza TA este enormă. Şi nu prea cred că mizele tale se confundă cu mizele românilor de rând.

Mergem mai departe. Lucrurile de abia acum devin interesante: 

"Trebuie sa punem capat tranzitiei de la societatea comunista (cu accesele sale securiste din ultimii 10 ani) spre o tara europeana, cu oameni mai linistiti si mai demni, guvernati de valori si obiective comune, nu de frica de mascati si de linsajul public din partea unor jurnalisti fascisto-comunistoizi!"

Victor nu înţelege că tranziţia de la societatea comunistă către o ţară europeană a fost iniţiată de gurul din toate timpurile al pesediştilor, Ion Iliescu. Comunistul ăsta bătrân a pus România pe drumul pe care a pornit imediat după revoluţia din 1989, iar lucrarea sa a fost retuşată pe ici pe colo de către Adrian Năstase, mentorul lui Victoraş, despre care acelaşi Victoraş nu ne mai spune că este şi un fost grangur al "societăţii comuniste". N-o spune, fiindcă mizează pe faptul că noi, ăştia mai tineri, nu ştim. Ba uite că ştim!

Abia în ultimii 10 ani, metehnele comuniste au început să dispară, iar una dintre cele mai mari cucerieri este libertatea presei. Faptul că Victor Ponta bâiguie ceva incoerent legat de "linşajul public din partea unor jurnalişti fascisto-comunistoizi" întăreşte ideea de libertate a presei! Niciodată, în România, un preşedinte - în acest caz, Traian Băsescu - nu a fost atât de înjurat, hulit, criticat, demonizat şi terfelit pe un post de televiziune, cum se întâmplă de 10 ani încoace. Întradevăr, presa este liberă! 

Cât despre frica de mascaţi, Nu ştim ce naiba vrea să spună Victor Ponta. Nouă, românilor de rând ne convine că puşcăriile sunt, în sfârşit, pline cu MARII MAFIOŢI care au spoliat România. Da, era timpul să nu mai stea la pârnaie doar amărâţii care au furat o pâine. Şi da, era timpul ca structurile mafiote de partid să înceapă să se teamă de a mai comenta deciziile justiţiei şi de a mai face zid viu în jurul unor infractori care s-au cocoţat la putere!

Biectul Victor Ponta, sfârşeşte printr-un vodevil jalnic. Citiţi, vă rog: 

"In noiembrie, dupa ce castigam aceasta ultima si vitala batalie, ma voi putea declara multumit de ce am realizat! Si atunci imi doresc sa las locul in politica altora, mai tineri si mai putin marcati de regimul oribil al ultimilor ani. Iar eu imi propun sa recuperez cat voi putea de mult din timpul pe care in ultimii 13 ani NU l-am dat familiei si celorlalte parti bune si frumoase din viata mea."

Ăl de sus să te audă, Victore! 

Poate te ţii de cuvânt şi scăpăm naibii de tine. 

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU