The Best bookmaker bet365

Menu

Biroul de la MApN: cea mai IEFTINĂ MANIPULARE a lui Victor Ponta!

Ponta este cel puţin la fel de jucător ca şi Traian Băsescu.

Sigur, un jucător mai slab, dar şi electoratul PSD este mai slab pregătit din punct de vedere intelectual. La ăştia nu trebuie să vii cu mesaje complicate sau deştepte, pentru că îi pierzi.

Totul a început cu gogomănia aia de pe Facebook, când Ponta a promis că se va retrage din politică şi o să lase locul altora mai tineri. 

Manipularea aia a fost simplă. Seamănă cu manipularea unei dudui de pansion care îl ameninţă pe iubitul ei, sculer-matriţer, că-l părăseşte, pentru ca acesta s-o dorească şi mai mult şi să se teamă că ar putea s-o piardă. Parcă şi văd electoratul PSD, smiorcăindu-se că Ponta se retrage. Ponta, adică omul care promitea să le fie "tătuc", în buna tradiţie comunistă - şi apoi, pesedistă.

Ei bine, nici nu s-a terminat manipularea asta de doi lei, că Ponta a comis alta, mai grosieră. 

Omul şi-a deschis birou la MApN.

Adică acolo unde regimul celor care intră şi al celor care ies este unul de unitate militară. 

Nici mascaţii nu ar putea intra la MApN după Ponta, în caz că, vreodată, după Ponta ar trebui să vină mascaţii.

Manipularea e următoarea: Băsescu s-a pus pe ameninţări şi pe arestări, aşa că eu mă feresc să nu mă salte ăsta acum, când bat la poartă alegerile! Mesajul trimis către electoratul pesedist este următorul: uite cum procedează tiranul ăsta, eu sunt un om nevinovat, inocent, pur, trebuie să-mi apăr fundul, ca nu cumva să mă aresteze. Aşa că am fost nevoit să-mi deschid birou la MApN, unde sunt protejat!

Am facut acest lucru pentru a preveni orice inscenare din partea lui Traian Basescu pina in 21 Decembrie, ultima sa zi de mandat. Acolo la MApN e unitate militara, nu intra oricine, e totul controlat si dupa povestea cu interceptarile DNA din biroul meu, am preferat sa fiu mai precaut. De la Basescu ma astept la orice... De astăzi de dimineață începând mi-am mutat biroul. Mi-am mutat biroul. L-am rugat pe domnul Dușa, am un birou la Ministerul Apărării Naționale, aia e unitate militară. Oricine intră, dacă veniți la mine, fiind unitate militară, se înregistrează. Acolo, la Palatul Victoria, era mai civil, așa" - zice Ponta.

Uite biata păsărică, cum mai tremură de frică! 

De fapt e o altă manipulare. IEFTINĂ. 

(FOTO - stareanatiunii.com)

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU