The Best bookmaker bet365

Menu

Crin Antonescu: Nu vreau să fiu preşedintele maşinăriei PSD sau PNL

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat duminică la B1 TV că nu vrea să fie "un președinte al mașinăriei PSD sau PNL".

"Poporul pesedist este alcătuit din cetățeni români. Poporul pesedist dacă vrea votează, dacă nu, nu. Nici măcar PSD nu-l poate constrânge să voteze ceva. Electoratul este cel care contează. Poporul pesedist a votat candidați liberali la USL, cetățenii liberali au votat, slavă domnului, în proporție de 2/3 pe Mircea Geoană candidat PSD în 2009 și au votat sumedenie de candidați PSD, acum sub numele de USL. Ceea ce mă deranjează nu este latura personală, ci mentalitatea din spatele unei asemenea amenințări pentru că la baza înțelegerii spiritului acordului nostru a fost să facem alianța ca să schimbăm lucruri esențiale în România. Dacă poporul PSD sau PNL sau poporul în general asta dorește, pe mine să nu mă voteze. Nu vreau să fiu un președinte al mașinăriei, pentru mașinărie și nici măcar un candidat al acestei mașinării", a spus Antonescu.

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU