The Best bookmaker bet365

Menu

Politica de coteţ a lui Victor Ponta

Cum să pleci, Victore, din fruntea PSD, dar să rămâi în fruntea Guvernului? E ca şi cum ţi-ai părăsi familia, recunoscând că eşti nedemn de ea, dar ai rămâne "şăf" pe conturile din bancă. 

Parcă ai fi un şoricel care s-a despărţit de ceilalţi şoricei. Şi nu dă drumul la caşcavalul din botic, nici speriat de mâţă. Hai, nu te ofusca, Traian Băsescu te-a făcut "pisicuţ". Cred că te urmăresc comparaţiile cu animale mici. Un psihanalist ar putea să spună mai bine de ce, atunci când ne gândim la tine, ne vin în minte doar animale mici.  

Lăsând gluma la o parte, nu merge aşa, măi, băiete!

Păi, noi nu ştim că atâta vreme cât te susţine o majoritate, funcţia din partid e dispensabilă?

Ce încerci să ne arăţi? Ce vrei să dovedeşti? Că eşti tipul ăla corect care face un pas înapoi când îl ciocăne DNA?

Ne iei pe toţi de proşti, ne sfidezi pe toţi, îţi baţi joc! Nu mai ai pic de respect! Şi faci acest penibil joc de glezne, deşi nimeni din România nu mai are chef de cioace politice ieftine care ar jigni până şi inteligenţa tulbure a unui oligofren. 

Politică de coteţ. Asta faci, Victore!

Şi mai lasă cârjele alea! Nu le mai plimba peste tot! Nu impresionezi pe nimeni, măi, băiete, fiindcă în ţara asta există suferinţă reală. Dar de la unul ca tine care s-a dus cu barca printre sinistraţii inundaţiilor ne aşteptăm la orice.

Deasemenea, lasă dracului jos de la mână ceasul ăla Pateck Philippe sau Girard-Perregaux, ce naiba o fi. Nu se asortează cu cârjele.   

(Foto - ziuanews.ro)

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU