The Best bookmaker bet365

Menu

Băi, nene, şi dacă se răzbună? Şi dacă vă ia caii de la bicicletă?

Circulă ideea tembelă că anumite persoane din PSD Argeş "fac frumos" la Tudor Pendiuc, primarul Piteştiului, proaspăt întors din arest. 

Că, dacă n-ar "face frumos", primarul -  suferind, bolnav, torpilat grav de justiţia română care l-a trimis la beci vreo câteva luni de zile -  "o să se răzbune".

Am mai auzit, de asemenea, ideea (la fel de tembelă) că, atunci când o să iasă nea Costică de la pârnaie, "o să se răzbune" şi el.

Ceva cu eroii bătrâni care ies cu zeghea ruptă şi, cu ultimele puteri, le iau glanda trădătorilor tineri care "nu le mai arată respect".

Ei bine, ăştia care credeţi povestea cu răzbunarea sunteţi proşti.

Extrem de proşti.

Sunteţi de o prostie fără seamăn.

Pur şi simplu s-a întors acasă fundul cu care buzele slugilor sunt obişnuite.

Normal că pupă. Normal că "fac frumos". Asta au făcut dintotdeauna. 

Şi ştiţi de ce pupă?

Nu de teamă că "o să se răzbune".

Pupă din alte două motive. 

Primul motiv e că le place. Le place gustul de fund pupat de ei. Sunt din ăia care atunci când văd un fund mai bine poziţionat ierarhic, se duc şi pupă. Şi rămân cu obiceiul. Pupă şi când nu trebuie. Să fie pupătura acolo, că nu se ştie niciodată.   

Al doilea motiv e că poate - printr-un miracol creştin-ortodox - Tudor Pendiuc o să mai fie ce a fost. Psihologia e ceva gen: "L-am pupat în fund. N-o să uite el. O să-şi aducă aminte. O să ştie că atunci când i-a fost greu şi a venit slăbit din arest, eu am fost acolo. Şi l-am pupat. Mi-am arătat loialitatea goală. Şi o să aibe grije."

Atât. E doar sindromul coloanei vertebrale frânte. Nu spaima de "răzbunare".  

Dar până nu se creează şi din rahatul ăsta o poveste cu răzbunări, gangsteri şi cu vendete, nu-i vodevil în târg'şorul Piteştilor. 

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU