The Best bookmaker bet365

Menu

Hai, directoraşilor, daţi cărţile pe faţă!

Câţiva directoraşi de instituţii deconcentrate din Argeş, o mână de oameni cu coloana vertebrală dezgustător de elastică, refuză să facă lumină asupra situaţiei lor "politice". 

Preferă să exerseze mersul piticului, crezând că presa se mulţumeşte să scrie două-trei articolaşe despre ei, apoi să-i uite. Ei bine, nu e chiar aşa. 

Toată lumea ştie că au ajuns pe funcţii dat fiind că, în urmă cu nişte ani, au fost susţinuţi de PNL. 

Partidul i-a recomandat pentru posturile de conducere, partidul le-a oferit oportunitatea de a aplica politici liberale în instituţiile de stat pe care le conduc şi tot partidul i-a transformat, mai ales pe câte unii, din fripturişti în lefegii, fără a le putea şterge, totuşi, fripturismul din sânge. Trăim în România, şi politicul este factorul decisiv, chiar la nivelul instituţiilor deconcentrate. (Altminteri, pe unii dintre directoraşi, dacă îi cauţi la diploma de facultate, s-ar putea să ai surprize uriaşe şi să te întrebi cum a fost posibil, dar mai bine ne oprim aici, că ni se face ruşine de ruşinea lor.)

Aşadar, potrivit surselor noastre, nici măcar către PNL nu şi-au făcut cunoscută poziţia politică actuală, măcar aşa, în spiritul unei minime datorii morale, având în vedere că respectivii directori erau, la ora numirii pe funcţie, liberali cu acte. Cu adeziune. 

La limită, e normal să te duci la partid cu adeziunea în dinţi când ţi se dă o funcţie, fiindcă zici, domnule, arde omul de nerăbdare să arate ce poate! Dar nu e normal să joci în două luntri politice când partidul tău nu mai e la putere. Mai mult, ca şi cum adeziunea n-ar fi fost suficientă, ei clamau peste tot, cu ani în urmă, că sunt liberali în spirit şi-n simţire. Că sunt "de dreapta". Că-l iubesc pe Brătianu! Pe scurt, gogoşi. 

Astăzi e limpede pentru toată lumea ce liberali au fost ei! În clipa în care PNL n-a mai fost la putere, au căutat să se pună bine cu PSD, partidul de guvernământ, doar doar li va păstra intactă sinecura.

Sigur că PNL nu le cere, astăzi, demisia din funcţie. Dar dacă PNL nu le cere demisia, ei pot îngroşa obrazul, îndesându-se în scaun. Iar asta se vede. Ca să nu zicem că pute.  

Ce fac domnii directori în ziua de azi?

Aşa cum am zis, nu-şi fac cunocută poziţia faţă de PNL. Mai ţin cu partidul? Sau ţin cu alt partid? Şi-au depus adeziunea la PSD? Că, în cazul unora, adeziunea la PNL a expirat demult şi nu spun nici laie, nici bălaie, aşteaptă să treacă luna în curs să mai încaseze o leafă, fiindcă asta sunt ei, lefegii, iar acum când presa scrie şi le cere să-şi asume o "convingere politică", sunt curve virgine, dau impresia că nici nu mai ştiu ce-i aia politică. 

Jocul lor e jocul ipocriţilor. Poate uită ăştia că suntem şi noi pe aici. Poate, nu se prinde nimeni că ocupăm scaunul de pomană, fără să facem nimic, ba mai plecăm şi de la program când ne plictisim. Poate că, dacă ne strângem mâna pe sub masă cu PSD, partidul de guvernământ, nu ne vede nimeni. Poate că, dacă vine PNL, din nou la putere, o să să fim iar liberali, ca la început. Dar, deocamdată, poate uită lumea de noi.

Ei bine, nu e chiar aşa, domnilor directoraşi! Nu numai că nu v-a uitat nimeni, dar activitatea d-voastră (profesională, plătită de stat) este mai interesantă  ca oricând. Iar jocului de glezne "politic" pe care-l faceţi îi suntem fideli şi atenţi spectatori.

 

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU