The Best bookmaker bet365

Menu

Bătaie generalizată cu rahat!

Mai ţineţi minte bătăile generalizate cu frişcă din filmele cu Stan şi Bran? 

Ei bine, o asemenea bătaie are loc în ţărişoara noastră. Dar nu este cu frişcă. Este cu rahat. Aproape că nu există persoană - din primul eşalon al "politicii" - care să nu-şi fi luat o porţie de rahat în faţă.

Sau să nu fi gustat puţin rahat, din pură plăcere.

Lui Liviu Dragnea ar trebui să-i fie ruşine! Dacă iniţiativele lui ar fi afectat doar PSD, ne-am fi tăvălit de râs. Dar ne afectează pe toţi.

Lui Sorin Grindeanu ar trebui să-i fie ruşine! (Fie şi numai că l-a resuscitat pe Ponta e destul!)

Această bătaie - pe care cu greu o pot numi politică - dă măsura nivelului de civilizaţie la care suntem.

"Lumea politică" românească este, din nou, la un minim istoric din punct de vedere al comportamentului.

Nu spun că ar trebui să se jeneze de partenerii europeni. Oricum, se implementează ideea că trebuie să ne ferim de străinii care vor să ne fure ţărişoara şi că România este "grădina Maicii Domnului".

Dar "politicienii" ar face bine să se jeneze măcar de conaţionalii lor care, discret, muncesc şi plătesc taxe - ţinând pe picioare naţiunea - nevoiţi fiind să respire această atmosferă de jeg moral.

Iar cel ce ar îndrăzni să spună jegului moral că e jeg, oricum, va fi considerat un fraier, un idealist care nu pricepe cum se şurubăreşte realitatea.

 

 

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU