The Best bookmaker bet365

Menu

Declaraţiile COMPLETE făcute de Constantin Nicolescu, după condamnare

Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, a răspuns, astăzi, 13 noiembrie 2013, presei argeşene. Reamintim că, acum două zile, la data de 11 noiembrie 2013, a primit o condamnare la închisoare de 3 ani şi 4 luni de zile.

Transcriem de pe reportofon, integral, toate răspunsurile pe care le-a dat presei argeşene. 

CURIERUL ZILEI: Domnul preşedinte, eu aşteptam de la d-voastră primele comentarii după decizia Curţii de Apel.

-Ce comentarii pot să fac aicea domnişoară? Merg mai departe. Viaţa e înainte. Dacă eşti în război şi războiul se câştigă...  Toate luptele acestea care se fac în domeniul acesta vor merge mai departe şi eu trebuie să stau în câmpul de luptă. Ce să fac?

DEZBATEREA.RO: Rămâneţi la opinia că este un dosar politic?

-Eu susţin, în continuare, că sunt nevinovat şi că ce am făcut acolo cu toţi colegii este perfect legal. Mai departe nu pot să comentez. Ne-am susţinut şi ne susţinem cauza în continuare. Mai avem încă nivele de judecare. Şi ne susţinem în continuare.

DEZBATEREA.RO: USL este la putere. Dacă aţi mai susţine în contextul acesta că este un dosar politic - sau nu.

-N-are nicio legătură una cu alta. Dacă vă gândiţi numai la termenii dosarului, nu poţi să spui că s-a modificat ceva de atunci până acuma. Dar problema pe care o spun încă o dată este legată de faptul că noi tot ce am făcut am făcut legal şi faptul că a existat o decizie într-un fel şi apoi alt tip de decizie - şi aici se arată că lucrurile se văd în anumite feluri. Lăsăm în continuare... Viaţa ne arată... O să fie decizia finală cum o să fie, o să fim disciplinaţi, o respectăm - şi cu asta, basta. Până atunci, la muncă. Dacă asta era problema... Dacă aveţi altă sugestie, spuneţi! Dar eu, deocamdată, ştiu aşa, că nu pot să abandonez câmpul de luptă.

ARGESENII: Domnule preşedinte, de ce să ne ascundem? Sunt mulţi care vă vor scaunul. Vă retrageţi înainte de decizia finală sau rămâneţi înclusiv la CJ, inclusiv în în politică.

-Domnişoară, mă obligaţi să vă fac o comparaţie aşa, ştiţi cum ziceţi d-voastră acuma... Un cetăţean merge pe trotuar şi vine unul cu maşina şi-l loveşte. Şi, din necazul ăsta, rămâne cu o cicatrice. Sunt oameni care, din cauza cicatricei, nu mai stau de vorbă cu el şi-l ocolesc. Sunt oameni care nu ţin cont că are cicatrice şi stau de vorbă, în continuare, cu el, sunt oameni care îl respectă şi mai mult pentru că a căzut victimă, nevinovat, unui accident. Sunt toate tipurile de oameni în viaţa asta. 

DEZBATEREA.RO: Domnule preşedinte... Un om a fost lovit pe trotuar. Numai că, împreună cu el au fost şi alţi oameni. Au fost antrenaţi şi alţi oameni şi alte persoane în această discuţie. Deci maşina a izbit în plin, să înţeleg. Un grup de oameni.

-Probabil că nu a avut frâna bună. Sau cel care era la volan era băut. Dar nu poţi să-l pedepseşti... Cei de pe trotuar nu au puterea să-l pedepsească. Şi n-au cum să-l tragă la răspundere prin ceea ce înseamnă justiţie, nu? Dacă mai sunt alte întrebări...

DEZBATEREA.RO: Ion Dumitru, primarul de la Albota a făcut nişte declaraţii în conferinţa de presă a prefecturii. Aţi avea şi d-voastră de făcut comentarii la aceste declaraţii? Bănuiesc că le-aţi citit în presă, sunt foarte cunoscute, au apărut şi în presa naţională, în fine...

-Eu nu comentez nimic. Ce comentează fiecare răspunde pentru ce comentează. Eu ce am avut de spus v-am spus. Mă cunoaşteţi de atâţia ani de zile, n-o să revin asupra discuţiilor pe care le avem, fiecare are dreptul să vorbească cum doreşte, iar despre partid am mai spus încă o dată, este un partid viu cel unde pot să mai fie şi discuţii. Dacă în partid nu sunt discuţii, înseamnă că e dictatură şi nu prea merge.

DEZBATEREA.RO: Nimeni n-a spus că e dictatură în PSD sau ceva de genul, dar Ion Dumitru a avansat nişte nume în locul d-voastră la Consiliul Judeţean, fie pe domnul Tecău, fie pe domnul Drăghici...

-A devenit viaţa mai interesantă. E bine că sunt oameni pe care poţi să-i anunţi, e bine că sunt oameni pregătiţi, le doresc succes în continuare, oricum nu suntem nemuritori... Nu ne-a făcut dumnezeu nemuritori pe posturi, aşa că unii vor mai repede, s-ar putea să se întâmple, nu e niciun fel de problemă. Aşa cum am spus, eu îmi fac datoria în continuare, nu m-am dus niciodată şi nu mă voi duce pe zona asta de a acuza pe cineva şi de a spune că cineva creează necazuri. Iar, în condiţiile în care ştiu anumite lucruri, nu am făcut niciodată vreun apel la genul de răzbunare sau la vreo formulă de genul acesta. Nu voi face niciodată. Iar dacă suferinţa va fi cea care va fi, probabil că singurul lucru care mă doare cel mai tare şi, în mod sigur, e familia. Care e nevinovată şi suferă din cauza mea. Acesta un alt aspect din cadrul familiei, la mine, acolo, şi am grijă să-mi văd de treabă. Mai departe fiecare primeşte de la Dumnezeu ce crede că poate să merite fiecare. Am eu dreptul să judec pe cineva? Dacă asta e conştiinţa lor şi atâta cred ei că trebuie făcut...

-Ştiţi cum e, până la dumnezeu...

-Colega, dacă e să spunem proverbe româneşti, sunt foarte multe de spus. Numai că, spre deosebire de voi, eu pe unele dintre ele le-am trăit şi le-am şi simţit. N-o să credeţi voi niciodată... Cum n-am crezut nici eu de la părinţi sau de la oameni mai în vârstă, aşa e creată societatea, şi omenirea, şi generaţiile, să nu cumva să se asculte una pe alta foarte mult, ca să cunoaştem noi singuri. Când o să le cunoaşteţi fiecare în parte, vă veţi convinge sau nu. Aşa e şi cu mine. Eu îmi trăiesc etapa mea, merg mai departe şi d-voastră o să judecaţi în timp.

ARGEŞUL: Vă simţiţi dezamăgit, ca să nu spun trădat, de către unii pe care i-aţi susţinut de-a lungul timpului, inclusiv în partid?

-Pot să spun că nu mă simt fericit. Nu pot să spun că sunt bucuros că mi se întâmplă ce mi se întâmplă. Ar fi culmea! 

ARGESUL: Vorbesc de oamenii din jurul dvs.

-Toate lucrurile astea nu vin de la dumnezeu, vin de la oameni. Nu vin din afara oamenilor. Dacă am spus că nu-i judec eu, îi judecă altcineva, ce să spun mai mult de-atât?                                            

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU