The Best bookmaker bet365

Menu

Cine a pierdut şi cine a câştigat din scandalul Băsescu-Ponta

Din tot scandalul ăsta de maxim prost gust dintre Băsescu şi Ponta, există cineva care a pierdut şi cineva care a câşigat.

Fiind un scandal legat de bugetul României pe anul 2014, a pierdut poporul român. Există români care crapă de boală în spitale sau de foame acasă şi n-au cu ce-şi trimite copiii la şcoală - iar aceşti român n-au scăpat de penibilul pe care l-au oferit, cu generozitate, "liderii politici" de la palatele Cotroceni şi Victoria.

De câştigat, a câştigat ceva imagine Crin Antonescu. Acesta a făcut nişte declaraţii molcome, "ambiguizându-şi" voit ideile şi poziţia. În plus, nu a mers la Parlament, când s-a "dezbătut" bugetul pe 2014, situându-se, cumva, în afara scandalului. 

Prin asta, va fi perceput ca "tipul care nu se amestecă în scandaluri". Băiatul serios.

Se vede din avion că l-a sfătuit cineva să stea low-profile. Probabil că Niels Schnecker.

Dacă ar fi făcut cum a simţit, probabil că Crin Antonescu s-ar fi dus acolo, la troc, împreună cu ceilalţi oameni. 

Dar să recunoaştem: încă se vede, atunci când îşi face declaraţiile, că se abţine să spună tot ce ar dori să spună. Mai ales la adresa lui Băsescu. 

Rămânem la părerea că e sfătuit bine. 

 

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU