The Best bookmaker bet365

Menu

Chiar aşa... PNL Argeş pe cine va trimite în lupta pentru PRIMĂRIA PITEŞTI?

O conferinţă de presă destul de interesantă, astăzi, la PNL Argeş.

După multă vreme, cei doi copreşedinţi ai noului PNL (Iani Popa şi Dan Bica) s-au aşezat, la aceeaşi masă. 

Opoziţia politică argeşeană, reprezentată, în speţă, de cei doi, s-a lăsat aşteptată. Practic, de la începutul anului.

Iar una dintre cele mai interesante teme puse în discuţie de către ziarişti a fost următoarea: pe cine va arunca PNL Argeş în lupta pentru Primăria Piteşti? Până la următoarele alegeri mai este un an şi ceva - timp care trece repede. 

Nu vom transcrie aici declaraţiile lui Iani Popa sau pe cele ale lui Dan Bica. Sunt declaraţii diplomate, de genul: vom face un sondaj în interiorul partidului, vom vedea cine se clasează mai bine în intenţia de vot, vom discuta, vom decide, este devreme să vorbim despre asta etc.

În realitate, întrebarea este alta. Are PNL Argeş oameni suficient de notorii şi suficient de bine cotaţi în intenţia de vot, încât să schimbe culoarea politică a Piteştiului?

Întrebarea de mai sus trebuie formulată mai ales în contextul în care nici PSD nu prea mai are cu cine să iasă la înaintare, arestarea lui Tudor Pendiuc lăsând în urmă un gol uriaş şi vreo câţiva pesedişti care se carotează unul pe altul pentru putere şi întâietate.

De remarcat este faptul că, până în prezent, se tot vehiculează la bursa zvonurilor fel de fel de candidaţi care să-i ia locul lui Pendiuc. Unul este medicul Frătoaica, altul este rectorul Didea, altul este actualul prefect Mihai Oprescu - şi aşa mai departe. 

PNL Argeş are acum şansa să-şi dovedească seriozitatea şi capacitatea de luptă politică. 

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk