The Best bookmaker bet365

Menu

Adrian Miuţescu (PNL): Dragnea anunţă o remaniere guvernamentală. Însă Argeşul are deja doi miniştri care NU AJUTĂ CU NIMIC!

Adrian Miuţescu, purtătorul de cuvânt al PNL, susţine că remanierea guvernamentală pe care o anunţă, voalat, Liviu Dragnea, la Piteşti, este inutilă.

Liviu Dragnea a anunţat că PSD Argeş va avea un ministru, până la sfârşitul anului. 

De ce este inutilă această remaniere guvernamentală? 

Pentru că Argeşul are deja doi miniştri care nu-l ajută cu nimic. Pe cale de consecinţă nu mai are nevoie şi de un al treilea ministru care să stea degeaba:

"Liviu Dragnea a promis, când a venit la Piteşti să-l susţină pe Valeca în cursa pentru şefia PSD Argeş, că va oferi o poziţie de ministru cuiva din această filială a partidului!

Ce face Liviu Dragnea? Anunţă, cumva, o remaniere guvernamentală?

Păi, Argeşul are deja doi miniştri care nu fac nimic pentru acest judeţ. Sigur, nu sunt din PSD. Dar sunt din partidul afiliat, ALDE - parcă aşa se numeşte partidul ăsta cu câteva procente, despre care nici nu ştiu dacă e înscris la tribunal!

Mă refer la Andrei Gerea şi la Daniel Constantin.

Despre Andrei Gerea, nu mai zic nimic, ca ministru şi-a dovedit lipsa de competenţă. Nemaivorbind că a ieşit deputat cu vreo 2500 de voturi. Păi, dacă este politician, să candideze la Primărie şi să obţină 40.000 de voturi, ca să-mi închidă gura!

Dar despre Daniel Constantin ar fi ceva de zis. Este ministrul Agriculturii. S-a întâlnit vreodată cu Constantin Tămagă (alt specialist în agricultură) să discute despre problemele agricole ale Argeşului? Au pornit ei împreună, prin sudul judeţului, să facă ceva pentru oamenii de acolo? Au încercat ei să resusciteze Argeşul din punct de vedere agricol? Nu cred, că am fi auzit şi noi" - declară Adrian Miuţescu.

 

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU