The Best bookmaker bet365

Menu

Cătălin Bulf (PMP): Germania nu ne mai poate da lecţii de justiţie!

Preşedintele PMP Argeş, Cătălin Bulf, este de părere că tema justiţiei trebuie discutată la nivelul Uniunii Europene - şi în particular, la nivelul Germaniei - nu doar la nivelul României.

Nemţii nu mai sunt pe poziţia de a ne da lecţii şi de a emite judecăţi de valoare în chestiunea justiţiei româneşti, atâta vreme cât nici la ei lucrurile nu sunt corecte.

"Întrebarea mea este de ce Uniunea Europeană cere justiţie doar în România şi de la români. 

Când a venit vorba de modificarea softului de pe Volkswagen care micşora valoarea noxelor emise, preşedintele concernului a declarat că nu ştie nimic. Păi, cum nu ştie nimic? Softul a fost modificat, cumva, de femeia de servici? 

În astfel de cazuri nu mai discutăm despre justiţie? Cifra de afaceri a concernului despre care vorbim este de 4,5 ori mai mare ca PIB-ul României. Au ajuns la o astfel de cifră de afaceri în urma unor hoţii!

Păi, în situaţia asta, haideţi să discutăm despre justiţia din România în comparaţie cu cea din Germania! 

De ce doar la noi trebuie să vedem spectacolul cu dubă şi cătuşe? Mai are Germania cum să ne înveţe ce e aia justiţie?" - spune Cătălin Bulf, preşedintele PMP Argeş. 

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU