The Best bookmaker bet365

Menu

Sfârşitul lumii vine cu Melancholia

Probabil că aţi văzut cu toţii "2012", celebrul film american despre sfârşitul lumii. Un film plin de efecte speciale, destinat marelui public, uşor de înţeles chiar şi de către persoanele lipsite de abilităţi intelectuale. 

Ei bine, Lars von Trier a făcut un film pe aceeaşi temă: sfârşitul lumii. Se numeşte "Melancholia". 

De data asta, veţi vedea un film la care trebuie să meditaţi ceva mai mult. 

Sfârşitul lumii nu începe neapărat cu un cutremur de proporţii sau cu un corp ceresc gigantic care loveşte pământul. Sfârşitul lumii poate începe cu o familie complet disfuncţională, care se reuneşte cu ocazia unui eveniment care ar trebui să fie unic, perfect, minunat: nunta. 

Soţia îşi dispreţuieşte făţiş soţul şi fiicele - şi declară, cu toţi nuntaşii de faţă, că dispreţuieşte căsniciile. Soţul este uşor senil, complet blazat şi, în mod sigur, alcoolic. 

Una dintre fiice este cea care se mărită. Dar este ultimul lucru pe care şi-l doreşte. 

Mimează bucuria până la în punctul în care psihicul ei cedează şi le dă dracului pe toate: nuntă, oaspeţi, viitor, carieră (era şi şeful invitat la nuntă)... Face sex cu unul dintre nuntaşi pe peluza din faţa Castelului, urinează prin rochia de mireasă, privind steaua Antares...

În tot acest timp, de pământ se apropie un corp ceresc uriaş: Melancholia... Impactul este inevitabil, deşi filmul te lasă să speri că oamenii de ştiinţă au dreptate atunci când presupun că Melacholia va trece pe lângă Terra. 

Melancolia se loveşte, totuşi, de pământ. Iar impresia cu care rămâi este aceea că evenimentul final vine la timp: atunci când relaţiile dintre oameni sunt complet fracturate.

Imaginile filmului sunt picturale. Un film pe care nu trebuie să-l rataţi. 

 

  

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU