The Best bookmaker bet365

Menu

Habar n-aveţi cât vă COSTĂ parlamentarii!

Valeriu Zgonea a declarat astăzi că un parlamentar modern trebuie să aibă vreo 3 angajaţi - ca să-şi poată desfăşura activitatea. 

Ei bine, deputatul PNL de Argeş Theodor Cătălin Nicolescu are nu mai puţin de 10 angajaţi la biroul său parlamentar. Se pare că are cei mai mulţi angajaţi în comparaţie cu toţi ceilalţi parlamentari de Argeş...

D-voastră cititorii, ce părere aveţi? Sunt prea mulţi 10 consilieri la un parlamentar?

Se justifică atâtea lefuri plătite angajaţilor din spatele parlamentarilor români, mai ales că unii dintre aceştia se ocupă exclusiv cu revista presei?

Toţi cei 586 de parlamentari din actuala legislatură şi-au angajat 2.265 de oameni să se ocupe de problemele lor din teritoriu şi probabil că de asta unii dintre ei nici nu mai trec prin colegiile unde au fost votaţi. 

Tot în Argeş, un caz de parlamentar care nu trece prin colegiu este de notorietate: pesedistul Bogdan Nicolescu Duvăz, despre care nu ştim câţi oameni şi-a angajat.

Ei bine, pentru toţi aceşti angajaţi ai parlamentarilor români se decontează vreo 3 milioane de lei lunar.

Un stat "mai suplu", carevasăzică.

 

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU