The Best bookmaker bet365

Menu

FOST COLABORATOR AL SECURITĂȚII, PRIMARUL COMUNEI MORĂREȘTI PIERDE CALITATEA DE MEMBRU AL PNL

 

În cadrul ședinței săptămânale a BPJ al PNL Argeș a avut loc o discuție în care primarul comunei Morărești, Gheorghe Purcaru, a fost invitat să ofere colegilor detalii despre procesul a cărui parte a fost.
Primarul Gheorghe Purcaru a spus adevărul și anume că deține o hotărâre judecătorească definitivă în care se evidențiază faptul că a fost colaborator al Securității.
În această situație a fost aplicat Statutul PNL, mai exact Articolul 22 paragraful 2), litera h), conform căruia pierderea calității de membru al PNL se produce ”în urma stabilirii, printr-o hotărâre judecătorească, definitivă și irevocabilă, a calității de lucrător, colaborator sau asimilat colaborator al Securității, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.”
În urma pierderii calității de membru PNL, Gheorghe Purcaru s-a ridicat și a părăsit ședința.
Prin statutul pe care membrii PNL îl respectă, se dorește, astfel, asanarea morală a politicii și a societății românești.

DEPARTAMENTUL DE COMUNICARE AL PNL ARGES

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU