The Best bookmaker bet365

Menu

Narcis Sofianu, printre puţinii care mai fac opoziţie

Consilierul Judeţean PNL, Narcis Sofianu, este printre puţinii care mai fac opoziţie politică în Argeş.

PSD, altă dată cel mai puternic partid din judeţ, traversează, la această oră, momente extrem de dificile. Foştii lideri Tudor Pendiuc şi Constantin Nicolescu sunt arestaţi, iar o parte dintre cei care au rămas liberi au probleme în justiţie. Ceilalţi se luptă între ei pentru putere. 

"Iar la vârful Consiliului Judeţean Argeş, anul 2015 a debutat cu o criză morală de proporţii" - spune Sofianu, referindu-se la "stenogramele erotice" care-l au ca protagonist pe Florin Tecău. 

Narcis Sofianu pare a fi singurul politician care speculează politic aceste momente. El continuă să ceară demisia lui Florin Tecău din funcţia de preşedinte al CJ Argeş. 

"Da, continui să-i cer demisia. Nu pot să colaborez cu un om care este în miezul unui astfel de scandal. Afectează însăşi credibiliatea instituţiei" - spune Sofianu.

Bizar este că  Tică Manuel, colegul său de Consiliu Judeţean, aripa PDL, care l-a însoţit la conferinţa de presă de săptămâna aceasta nu este chiar atât de hotărât în a face opoziţie: 

"Eu sunt penticostal - spune Tică Manuel. Am citit Biblia şi acolo spune că cel care n-a păcătuit niciodată să arunce primul cu piatra. Înainte de a adopta o poziţie fermă pe această chestiune, aştept să ne întâlnim cu toţii în cadrul partidului şi să discutăm. Luăm o decizie şi pe urmă ieşim în presă să vorbim."

Cu alte cuvinte, deşi politician în tabăra adversă, Tică Manuel o mermeleşte. 

Întrebarea rămâne. De ce Narcis Sofianu a rămas singur pe metereze?

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU