The Best bookmaker bet365

Menu

In atentia mirilor! Vineri incepe targul de nunti!!!

Cel mai mare targ de nunti din Arges „Perfect wedding”, organizat de "AnSil Events", isi deschide portile in acest weekend. 

Mirii sunt asteptati in Galeria Jupiter City, de vineri pana duminica, de cei mai buni furnizori de articole de profil din Arges, dar si din tara. 

Targul, aflat la cea dea V-a editie, este destinat tinerilor insuratei, dar si acelora care se pregatesc pentru un altfel de eveniment. 

Vizitatorii vor gasi aici rochii de mireasa, costume de ceremonie si accesorii, rochii de seara, furnizori de echipamente pentru nunti ( decoratiuni si accesorii, invitatii, marturii, candybar etc), restaurante, servicii foto-video, sonorizari, florarii, cofetarii, saloane infrumusetare, bijuterii, formatii, bar, iluzionism, sculpturi in fructe si multe altele. Organizatorii au pregatit multe surprize pentru public: prezentari de moda, demonstratii live de coafuri si make-up, tombole cu premii, recitaluri de muzica si dansuri. 

Cel mai asteptat moment al salonului mireselor va fi, ca si in alti ani, prezentarea celei mai scumpe rochii de mireasa. In premiera, in acest an, va fi prezentata si cea mai spectaculoasa rochie de seara. 

Puteti sa vizitati expozitia cu vanzare incepand de vineri, 28 martie, pana duminica, intre orele 9.30 si 21,00. Organizatorii va asteapta vineri, la ora 17,00, la deschiderea oficiala a targului, dar si sambata si duminica, incepand cu orele 16,00, la spectacolele organizate.

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU