The Best bookmaker bet365

Menu

DEZBATEREA.RO a dărâmat, ieri, TOATE recordurile de AUDIENŢĂ în Argeş! Peste 15.000 de vizitatori unici!

Ieri, 28 ianuarie 2014, DEZBATEREA.RO a fost liderul detaşat al publicaţiilor on-line din judeţul Argeş. 

Am înregistrat un record de peste 15.000 de vizitatori unici (într-o singură zi) şi am depăşit, astfel, ziare care sunt active pe net de vreo 6 sau 7 ani.

Am stabilit acest record după numai 4 luni de la construcţia site-ului, fără să recurgem la stratagemele consacrate ca "aducătoare de audienţă". Nu am "înjurat" pe nimeni, nu am jignit, nu am pretins că facem cele mai tari "anchete" & "dezvăluiri", nu am postat poze cu femei goale.

De fapt, am fost plăcut surprinşi să constatăm că cele mai accesate articole au fost cele pe teme culturale. 

Recenzia unei cărţi - "Tortura pe înţelesul tuturor", de Florin Pavlovici - a obţinut peste 3.5K LIKE-uri din partea cititorilor.

Acest record ne încurajează să mergem mai departe. Ne-am convins încă o dată că publicul presei scrise on line este sătul de articole lipsite de substanţă, de fonfleuri, de trivialităţi şi de filmuleţe de pe Youtube, devenite virale, up-loadate pe diverse alte publicaţii, doar pentru a le aduce o falsă audienţă şi nu pentru a obţine un trafic real prin articole originale. 

Le mulţumim celor peste 15.000 de oameni care ne-au citit ieri.

Îi mai aşteptăm, străduindu-ne, cu fiecare articol şi cu fiecare titlu, să fim la înălţime.     

 

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU